![]() |
-Eleronul
-Albastru de pe stop :roll: -Evacuarea de tractor -Abtzipildul de pe capacul de la rezervor -Neoanele sunt facut ca... -Linia masinii -Pisda.. din pacate se vede ca e pusa... -Oglinda retrovizoare... e ciupita... uitete .. ai si tu mai multa grija cand le faci -sigla cu v12 si semnalizatorul fiind albastre... :roll: (ti`e lene sa le inlocuiesti cu originalele ?!) -Cauciuc fatza -Cauciuc spate -Jantele .. albastre :roll: -Spoilerul fatza... daca te uiti atent se vede ca e pus -Josul spoilerului fatza... ai pe acolo cateva greseli .. mari .. care... iti distrug toata munca.. -Flameuri sau steaguri ce-s alea.... ce naiba ma.. pui pe limuzina asa ceva ? 1: nu dau bine , nu le-ai pus cum trebuie 2:nu se pune asa ceva pe o masina ca asta -Folia... se vede ca e pusa aiurea... ;) cam atat... :roll: |
:lol: :lol: :lol: :) aha ms pt critici No Comment :)
peace :peace: |
1 Attachment(s)
aham :) np (In sensul de no problem , nu in sensul ne NA PWLA)
acum.... am pus si eu una bucata pisda pe capota.. s`o indoaie... \"Astept criticile voastre\" :) :) golf... hai baga-te... critica.. te rog.. |
ce sa critic santos ;) ca e ashezata bine ;) na ! am criticat`o ;)
ps: nu imi place culaorea parului ;) e nashpa! |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bai deci... m-am facut stilist..... uitati poza cu pisda initiala... Observati diferentza in culoarea parului ? :) :) AM vopsit pasarica =)))))))) |
Santos sa imi dai si mie nr ei ;) ca e buna fata!!!
si da`o jos dp masina ca ia vopseaua ! |
1 Attachment(s)
la criticile aduse de d-le santos ;) :oops:
am modificat masina !!! cat se putea :twisted: :peace: |
Here we go again ..
- Urmele de la eleron - Capacu nu l-ai scos - Tobele (exagerate) - Janta spate mai mica decat aia pe fatza - Pisda .. buna ... insa... se vede .. bate soarele`n sanii ei .. de zici ca`i pe plaja.. selecteaz`o.... si dai din brightness.... mai ... slab ... si atunci poate o sa dea mai bine. . cu masina.. -ai inlocuit semnele cu v12 (bravo) dar ai lasat steagurile.... so.. se anuleaza plusu asta :P -Janta fatza sta .. cam.. pe janta.. :) are pana :P - Spoilerul fatza... e .. nedefinit jos.. neon-spoiler nu`ti mai dai seama care`i care... - Diferentza culorilor... intre culoarea .. noua care i`ai dat`o masinii si culoarea spoilerului care l-ai pus pe masina ... greu.. dar se observa.. -FOlia a ramas la fel... frateeeeeee NU te GRABII !!! stai calm.. Fa`o incet da bine... chestiile astea le stiu de la Piry/ffocus/xxdadixx nu mai stiu :P unu dintre ei ... so.. sunt sfaturi bune.. eu stau ... minim 30-45 de minute la masina.. nu scot sub. reteta.... : Un pahar de Marlboro Lights Lung , Un pachet de Prigat de Piersici :P (PEPSI) :P . si cam atat.. rabdare sa fie... si iese bine.. ;) succes ... mai fa`o odata... |
o sa o mai fac da maine!!!
peace noapte buna alll |
te-am pupat...
nb hmmm :) la ce mai lucrat noaptea asta.. ?! :D |
1 Attachment(s)
:arrow: iote masina Santos!!!
|
Da... se vede diferenta...
bravo.. ff bravo ... te las pe tine .. sa vezi greselile la asta... sunt.. MULT MAI PUTINE ! bravo |
ya dati-mi si mie poza asta cu BMW`u in original...sa fac si yo.
|
1 Attachment(s)
:) :) te descurci ? =))
btw vezi ca NU ai voie sa-i schimbi rezolutia |
cum adica?
de ce nu am voie? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning