![]() |
Re: Un Matiz Oradean
Quote:
|
cat ai dat pe toba si pe bari?
|
mai vinzi jantele daca da un pm te rog ca vreau sa te intreb ceva bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
niste poze mai noi cu masinutza ;)
|
Quote:
|
superb matizul , imi place mult
|
Quote:
oare astea intra se potrivesc la gauricii.. ? |
nope .... flanshe neaparat, atat pt prezon cat si sa nu iti atinga aparatorile de noroi ..... un vecin si-a pus pe 14 jante pe un C3 XTR si dimineazza il "aud" cum iasa din parcare :lol: la ce tare ii freaca alea ... + k dai servo peste cap dak il chinui mult ......... parerea mea
|
3 Attachment(s)
uite-ti "fratele" de timisoara :-) muzica e doar pt EMMA deci nu ii apartine ....
|
hmmm frumos...dar totusi de ce ai ales matizul pt tuning?nu te dai cu capu´ de volan cand te depaseste un logan ? :D chiar sunt curios sa vad de ce ai ales masina asta pt tuning..
|
la buburuze e avantajul la raportu putere/greutate ...... dar ai fi mai castigat aici cu tico, vb din experientza ....... nu exista matiz sa-mi stea in fatza :-) si sunt masini usor de modificat ..... parerea mea
|
@Tavisor: incearca te rog sa cantaresti o janta sa-mi spui si mie ce masa are, daca se poate...cu sau fara cauciuc, cum poti.
Nu de alta, dar daca ar fi cu mult mai usoare ca ale mele, ti le-as lua eu, ca oricum sunt si muuult mai frumoase... Cat despre matizul celalalt, nu-mi place forma barii spate, iar plasa aia de pe stopuri e jenanta...nu se compara cu asta mic si galben :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning