Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   dati-va cu parerea , BMW sau CALIBRA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3169-dati-parerea-bmw-calibra.html)

DjRainManFast 16-03-05 21:27

cred ca u nu mai inteles din prima... am zis BMW pt ca imi place la nebunie masina aia...dar nu pt ca ar fi mai buna ca o calibra...mie imi place mai mult decat calibra...dar oricum mi-ar fi fff greu sa aleg!! Dar BMW!!!!!

synkro 16-03-05 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DjRainManFast\"
cred ca u nu mai inteles din prima... am zis BMW pt ca imi place la nebunie masina aia...dar nu pt ca ar fi mai buna ca o calibra...mie imi place mai mult decat calibra...dar oricum mi-ar fi fff greu sa aleg!! Dar BMW!!!!!

:) nu vorbeam cu tine,vorbeam cu alexutzu ca pana la urma el a cerut parerile noastre.

eu sunt total de acord cu ce ai zis tu in postul anterior,si sunt pus cam in aceasi situatie,cred ca tot pisica o sa aleg pana la urma,din aceleasi motive pe care le-ai zis si tu... sa vedem ce se iveste

Marinica 17-03-05 20:56

Nici nu cred ca se comapara Calibra cu BMW. Im mod sigur BMW este mult mai smecher si ca motorizare si ca istorie si ca aspect.... BMW-urile mai noi au inceput sa-si strice aspectul, poate ca vor face ca cei de la Porsche care si-au dat seama ca vinul se imbunatateste cu trecerea timpului si au revenit la design-ul care i-a consacrat. Spun asta pt. ca sunt fan Ursuletz(apropo de seria 3).

teddy 17-03-05 23:21

offtopic: noua seria 3 si 5 mi se par superbe! intr-adevar E46 a fost poate cel mai lipsit de personalitate BMW dar E39 a fost si este tare!

synkro 18-03-05 10:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Marinica\"
Nici nu cred ca se comapara Calibra cu BMW. Im mod sigur BMW este mult mai smecher si ca motorizare si ca istorie si ca aspect.... BMW-urile mai noi au inceput sa-si strice aspectul, poate ca vor face ca cei de la Porsche care si-au dat seama ca vinul se imbunatateste cu trecerea timpului si au revenit la design-ul care i-a consacrat. Spun asta pt. ca sunt fan Ursuletz(apropo de seria 3).

nu comparam un model de masina cu o marca de masina ! comparam opel calibra cu bmw e36. si parerea mea este ca si calibra are o istorie destul de impresionanta...

gangsta 20-03-05 00:39

Fara discutie BMW!!! 8)

florin83 20-03-05 05:23

calibra turbo>328>325>calibra v6>calibra 16v>320>calibra 8v

330 nu prea intra bine in comparatia asta ca e decat E46. Aici parca se vorbea de E36. Oricum 330>calibra turbo

pauladrian 24-03-05 01:12

parerea mea e ca nu prea putem compara calibra cu vreun bmw.
bmw il putem compara eventual cu mercedes.
mai sunt unii fani aici pe forum care au comparat o marca germana cu bmw.chiar daca respectiva marca sa mai ridicat eu cred ca mercedes si bmw raman o referinta si nu putem compara un opel sau ma rog audi cu ele.cu toate ca si ei au intrat in sectorul de lux mai trebuie sa treaca ceva timp.
:roll:

DjRainManFast 24-03-05 20:27

Nu cred ca era vb de lux si alte chesti..ci doar de aspesct ..dupa care sa dus si spre performante.... si apropo audi se poate compara cu bmw ..eu nu stiu dc zici u ca nu!! audi e luxos scump si fff performant asa ca nu vad dc nu s-ar compara cu bmw ...apropo uitate la S4, RS6 and shit si vezi atunci ce poate audi!! Opel e mai saracut dar cu Calibra si Tigra totusi au facut ceva frumos.....si bun.

D_M_X 27-03-05 11:33

Conduceti voi o calibra sfi sau turbo si sa vedem daca mai vreti pisicuta....pana nu le conduceti nu mai faceti comparatii de 2 lei doar din auzite

omuliber 19-04-05 11:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Conduceti voi o calibra sfi sau turbo si sa vedem daca mai vreti pisicuta....pana nu le conduceti nu mai faceti comparatii de 2 lei doar din auzite

Buna interventie... Calibra a fost o buna bucata de vreme cea mai aerodinamica masina (ceea ce, CLAR nu se poate spune despre BMW-ul din aceeasi generatie), design-ul a fost de-a dreptul futurist (inca face fata cu succes la concurenta din 2005), motorul 2000 16v Turbo, montat pe Calibra 4X4 a fost o revolutie tehnologica (prima turbina montata la gura de detonatie, ceea ce facea ca turbina sa preia mult mai bine forta evacuarii, prima turbina cu valva pop-off incorporata, etc.). OFFTOPIC \"cu un simplu chip si un intercooler marit, ajungi undeva spre 300CP, ceea ce surclaseaza cam tot ce inseamna BMW(ca va convine sau nu, asta e REALITATEA), in afara de M3 CSL, pentru care-i mai trebuiesc componente de tuning de 2500EUR--> asta duce investitia la max 9-10.000 EUR si bati o masina de peste 60.000, cu multe pretentii...\"

P.S. Eu am Calibra Turbo si fara tuning am capiat toate BMW-urile (nu m-am dat cu M3)...
:wink:

SV-05-YBG 19-04-05 11:23

Daca poti lua o Calibra Turbo nu mai sta pe ganduri
Si pozitia la volan este super, si felul cum se comporta masina.

De asemenea, eu am motor turbo si stiu ce inseamna. Este o senzatie super in momentul in care intra turbina.

D_M_X 19-04-05 13:26

Aici vrb de calibra si de bmw e36 ......multi vrb de bmw-uri 2005 si m3 csl si mai stiu eu ce alte bijuterii tehnice.Nimic decomentat la ce scoate bmw...masini bune ,fiabile puternice si scumpe.Topicul este despre calibra versus bmw e36 adica pisicuta cine nu stie
Singura chestie care a tras calibra cat de cat in jos a fost fiabilitatea si calitatea materialelor folosite la interior si calitatea tablei dar in rest masina este exceptionala ca sa nu mai vrb de posibilitatile de tuning ale motorului si ale caroseriei si din cate am citit eu si am ascultat motoarele c20xe(sfi 150 cp) si c20 let(204 cp turbo) sunt printre cele mai bune motoare in 4 cilindrii construite pana acum ca sa nu mai vrb de posibilitatea de tuning ale motoarelor . La cele turbo cipul creste puterea motorului cu aprx 30% modificam putin presiunea in turbina si sunt curios ce bmw m3 pisicuta mai sta in fata unei calibre de fapt o sa va convingeti de 1 mai la mare cam ce poate o calibra turbo cu astfel de modificari
A si inca ceva dupa mintea mea (este posibil sa gresesc) calibra ca masina in esenta este o masina sport(cel mai mic motor are 115 cp cel de 2.0 8 v) iar bmw este o masina de lux cu pretentii de sport. Bmw sport este doar m3 in acesta comparatie

dogarel 19-04-05 16:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"

Buna interventie... Calibra a fost o buna bucata de vreme cea mai aerodinamica masina (ceea ce, CLAR nu se poate spune despre BMW-ul din aceeasi generatie), design-ul a fost de-a dreptul futurist (inca face fata cu succes la concurenta din 2005), motorul 2000 16v Turbo, montat pe Calibra 4X4 a fost o revolutie tehnologica (prima turbina montata la gura de detonatie, ceea ce facea ca turbina sa preia mult mai bine forta evacuarii, prima turbina cu valva pop-off incorporata, etc.). OFFTOPIC \"cu un simplu chip si un intercooler marit, ajungi undeva spre 300CP, ceea ce surclaseaza cam tot ce inseamna BMW(ca va convine sau nu, asta e REALITATEA), in afara de M3 CSL, pentru care-i mai trebuiesc componente de tuning de 2500EUR--> asta duce investitia la max 9-10.000 EUR si bati o masina de peste 60.000, cu multe pretentii...\"

P.S. Eu am Calibra Turbo si fara tuning am capiat toate BMW-urile (nu m-am dat cu M3)...
:wink:

Calibra inca mai este cea mai aerodinamica masina de serie.

Turbo110 19-04-05 16:04

>:P a fost......

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning