![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
eu sunt mai nou pe aici!!!nu prea stiu multe...caut si eu o cutie de dacie in 5 trepte si m-ar interesa si un pret
|
ma ajuti si pe mine cum sa incep cu tuningul??????????????? :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
mah da eu din cat estiu asta era un topic pt donatii, doantii inseamna a da moca nu a cre bani, corectati-ma daca gresesc, pt vanzari exista sectiunea bazar
|
piese dacia din dezmembrari
parbriz fata spate usa portbagaj portiere fata spate complete fete ,geamuri macara aripi / portaripi jante cauciucuri/ scaune /bancheta spate /motor stare bune /cutie viteza in 5 trepte /acumulator /rezervor benzina / stop stanga /faruri rotunde /electromotor /alternator /filtru aer /radiator/pompa benzina /vitezometru toate sunt in stare buna 0720286161 |
salut am eu o cutie de dacie in 5 trepte si o vand la 500 ron este in stare buna 0720286161 in caz ca esti interesat
|
daca nu e zgariat parbrizul, as fi interesat
|
Am si eu o mare rugaminte,cine ma poate ajuta si pe mine cu un spoiler k al DAC-ului,imprumut,sa fac si eu o matrita k sa imi pun si eu pe a mea,respectiv ZBA-ul.Hai va rog frumos.
|
Am si eu nevoie de un saxofon si o servofrana de dacie daca are cineva sau ma poate indruma spre un remat de unde sa pot achizitiona va rog.
|
am o toba finala clasica, cred ca n-a mers 200 km pe masina mea. ieftina, sa nu o dau la fiare. la jumate de pret de magazin. E cu prindere cu oringuri, nu cu tampon.
|
Quote:
|
Quote:
|
donez suruburi si piulite sficuite, scobitori folosite la un capat,
|
vand un parbriz,o luneta,o cutie in 4 trepte cu planetare lungi glentzer,un delcou complet,ceasuri jager pt indicat temperatura si nivelul uleiului,2 oglinzi,o semnalizare,faruri model 1300 si alte piese ce mi-au mai ramas din dezmbrare+motorul pretul va las p voi sa il faceti siva las si un nr de tel0729078992
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning