Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Pasionati Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/30807-intalnire-pasionati-dacia.html)

fastbiker 29-01-07 11:11

Re: Intalnire Pasionati Dacia

[QUOTE=mikkai;720183]sportul verde arata mai bine in poze decat in realitate...Ma refer la culoare ca in rest masina nu imi place.In schimb vreau sa spun

in regula..daca nu va place masina mea,decit sa va stric aspectul general cu masina mea..nu am sa mai vin

AAlpine1 29-01-07 11:30

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 720622)
Ce nu e clar? cand suntem noi adunati nu mai faceti cercuri, si alte ghidusii. Daca veniti, stati dracu potoliti.

Zmeule cu "pejo-ul" daca nu eram noi acolo te-ai mai fi invartit? Cred ca nu, pt ca nu avea cine sa te vada,si nu ti se mai umflau coitzele. Crezi ca s-a udat vreo femeie cand te-a vazut? Mi-e scarba. Poti sa omori masina cat vrei, pana spargi cauciucurile de unu singur, nu sa le faci altora probleme. Du-te pe un camp unde esti singur.

S-au mai intamplat cazuri cand din astia ca tine s-au dat in spectacol, au fugit, si ne-am luat noi amenzi.

Pustiu cu Megane-ul, tovarasu celui cu Loganul (inocentul care "nu a facut nimic", doar 2-3 cercuri) era sa cauzeze cateva accidente. Nici nu cred ca a observat,cand au trecut 3 masini la 2 metrii de el. Probabil unii cred ca masina este o jucarie in proportii mai mari.

MATURIZAREA, ca degeaba aveti anii pe care ii aveti !

1 intalnire de dacii (pustii cu masini straine vor sa demonstreze la personajele feminine din dreapta ce stiu ei sa faca) => vreau sa cred ca mai pot sa agat femei sau XXX fara sa am o masina sau moto (cazul meu).......
2 vor sa arate si ei ca masinile pe care le au nu le-au cumparat din banii lor si ca nu le pasa de ele..........
3 acum ce vrei si u sa faca cercuri si sa aibe grija si de cei din jur ? nu sti ca astia si-au cumparat strada ?

mikkai 29-01-07 11:49

@fastbiker Nu sunt intalnirile mele si nu cred ca are dreptul cineva sa iti spuna ca nu meriti sa vii sau ca ne strici imaginea.Fiecare vine cu ce masina are ca d-aia e intalnire si nu show auto.

AAlpine1 29-01-07 12:06

[QUOTE=fastbiker;720634]
Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 720183)
sportul verde arata mai bine in poze decat in realitate...Ma refer la culoare ca in rest masina nu imi place.In schimb vreau sa spun

in regula..daca nu va place masina mea,decit sa va stric aspectul general cu masina mea..nu am sa mai vin

atitudine de imi iau jucariile si plec acasa .............

BAGYKID 29-01-07 12:40

5 Attachment(s)
salutare ,

au unul sunt super multzumit ca am ajuns duminica acolo ( era a doua oara , am mai fost doar odata la parcul carol ) deci pentru mine a fost un eveniment prin prisma faptului ca am putut sa vad in realitate masinile dupa care salivam pe net :

1. SGM - ca de obicei : aspectul masinii sale ascunde tot secretul( camuflat bine motorul-lup in blana de oaie ) - asa cum a zis si dac " surpriza mare , era masina spalate" :-P
2.WRC - "simpla" si dedeparte cea mai faina ca aspect :-P
3.CPA - turbo-sportiva cu cel mai puternic "electromotor" :-P
4.PYG - cel mai ***urist proiect "dacia facelift" cu aerisire imensa la roata stanga fata :-P
5. BAN - dacia cu cele mai multe "pistoane" = 5 (unul la oglinda) :-P
6. DAC - = ITP - valabil :-P
7. JAC - castigator la capitolul " cel mai complex bord" - apreciem ca a avut placerea sa vina chiar din GR :-P
8.TDH - castigator la capitolul "grila fata invizibila " :-P ps.cum intra omul in masina :-P
9. RNO - clasic si elegant
10. VWR - verde :-P

scuze daca am mai uitat pe cineva , oricum multa admiratie din partea mea .

sa vina vara si sa curga intalnirile pana tarziu in noapte

BAGYKID 29-01-07 12:54

totusi pacat ptr ca :
AEW nu a venit deloc si TAU a venit pe inserat chiar i-mi doream sa le vad ( cred ca nu numai eu )

BAGYKID 29-01-07 13:04

7 Attachment(s)
restul de poze

BAGYKID 29-01-07 13:06

6 Attachment(s)
alte poze , cine mai are ?

giubau_v8 29-01-07 13:11

ce as vrea sa vin si yo la intalnirile astea......

AAlpine1 29-01-07 13:30

Quote:

Originally Posted by BAGYKID (Post 720809)
totusi pacat ptr ca :
AEW nu a venit deloc si TAU a venit pe inserat chiar i-mi doream sa le vad ( cred ca nu numai eu )

poate data aviatoare imi fac si eu aparitia, din masina nu a mai ramas nimic din ce era.......

Magos 29-01-07 13:57

...lool, a aparut si vaporul meu in poze... hi hi hi ... :D

BAGYKID 29-01-07 13:58

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 720909)
...lool, a aparut si vaporul meu in poze... hi hi hi ... :D

care e vaporasul ??? (nr....)

Magos 29-01-07 14:22

KND... Era cea mai stock de acolo... =))

morcov_ssl 29-01-07 15:35

Quote:

Originally Posted by BAGYKID (Post 720785)
salutare ,

8.TDH - castigator la capitolul "grila fata invizibila " :-P ps.cum intra omul in masina :-P

daca venea s TAU tot asa te intrebai si de masina lui? cum intra omul in masina?

1300Racing 29-01-07 15:59

fara suparare ,dar,cei ca tine aduc o impresie gresita asupra ceea ce fac, "baietii cu DACIA de care ti-a zis ma-ta sa te feresti",la intalnirile lor:!: :!: :!:

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning