![]() |
Re: NSL filiala CRAIOVAAAAAA
Cine ma poate ajuta cu un manual de reparatie pentru renault 18 gtl? PLS Multumesc anticipat
|
ce anume e defect? poate te pot ajuta.
|
Ma nu e pentru mine e pt un prieten si vruia un manual de reparatii ca nu prea se pricepe si vrea sa sio faca cap coada. El acum sia loat masina si habar nu are
|
Sa inteleg , ca vinerea trecuta ..a fost ultima intalnire.....:rolleyes2 ..desi ati cam lipsit....e de inteles ..sarbatorile, plecarile pe la munte , alte masini sunt in coma :oops: , un urs..caruia ii urez sanatate maxima.. e pe mainile lui raceru :D ..,
facem o intalnire mai mare dupa 1 ianuarie...;) Multumesc celor care au putut veni..., :D Am cam luat un vant..destul de rece ..de asta am invartit-o..sa ma incalzesc.. P.S. planetara inca e la locul ei....:lol: :lol: :lol: NSL POWA ..FIE CA IN 2008 SA INTRAM CU DREPTUL... ,CEL PUTIN SFARSITUL LUI 2007 A FOST UNUL...PLIN , SI VA MULTUMESC ....TUTUROR PRIMA PROMISIUNE PENTRU 2008 : ALBUM PHOTO WITH MEMBERS NSL CRAIOVA .. |
Sarbatori fericite tuturor !!!:D
|
sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii tuturor membrilor! multi km fara accidente si fara incidente! :peace: :woowoo: :yes: :drunk: :headfones
ps: de urs ne ocupam noi...il resuscitam noi cumva.:rolleyes2 ;) |
Sarbatori fericite si un an nou plin d bucurii si realizari !!!!!
Sa va aduca mosu o tolba plina d cai si newtoni :P |
Quote:
Sa ne vedem cu bine... in 2008....:D |
SARBATORI FERICITE!!!!si sper ca ultima intalnire pe anu asta sa fie vineri.sper sa venim toti sa mergem la colindat:))....
|
Azi 28-12-2007 ultima intalnire pe anul 2007 la ora 21:00 in fata la primarie. Prezenta obligatorie
|
Quote:
sa vad cat intarzie..domnisoarele..:ballbounc sper sa ne vedem...ultima data..pe anu asta..:oops: HAVEEEEE ..........FUNNNNNNNNN :peace: dar sa fiti cuminti :-P |
Quote:
|
Quote:
pe Tua l-ai pierdut pe acolo...urma sa ma contacteze.., am vb ceva cu el..:rolleyes2 a uitat :rolleyes2 :rolleyes2 il iau de urechi ;) |
un an nou fericit si sa va aduca multa sanatate ca e mai buna decat toate...LA MULTI ANI
|
Vineri 04 01 2008 ne intalnim? . dar pe vremea asta nu cred..........
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:41. |
- Copyright 2026 4Tuning