Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

Drago 16-03-10 21:08

Am sa incep cu un mare +, tot ca de obicei, pt steaua23, care la fiecare tranzactie a avut ambalari de nota 20 si promptitudine exemplara.
Din pacate trebuie sa dau un f. mare - (minus) pt. BaCaUaNu, care trebuia sa-mi trimita un motor 1:10.
https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...10-1-12-a.html
Motocicleta este de fapt 1:12, ghidonul a fost montat invers, stopul stanga spate lipseste (rupt) etc. Ambalarea a constat intr-o punguta [plastic in care a fost infasurata, apoi pusa intr-o cutie de peretii careia se lovea elegant la fiecare scuturare. Trageti, va rog, concluziile.

Sa nu uit , + pt. VENOX.

L4uR 22-03-10 18:01

Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

2010....ai un plus din partea mea....dar si un minus pentru faptul ca nu ai precizat de luneta sparta in doua...
graffik4life UN MARE PLUS!!!!!

2010 22-03-10 19:45

cum adica luneta sparta????????
am pansat la ea la greu!!!!!!!
imi pare fff rau sa aud asta eu tin foarte mult la machete iar unde au fost probleme am spus si machetele cu probleme au fost scoase de la vanzare!!!!!!!!
in cazul acesta iti raman dator cu o reducere...
++++++++++++pentru Decodat

L4uR 22-03-10 19:57

bun ...acum ca nu mai sunt suparat...vreau sa imi retrag "-"ul pentru 2010....

graffik4life 24-03-10 20:58

0 (neutru) pentru alexu_bad_boy. A cumparat de la mine de doua ori, doua colete deci. Primul l-a ridicat, fara probleme ( deci + pentru primul colet) dar pe cel de-al doilea pauza; la pm-uri nu a mai raspus, deci - (minus) intrucat am de platit magazinaj pe o saptamana + taxa de retur (undeva la 10 lei, s-au dus pe apa sambetei) . In concluzie nu ma pronunt asupra lui, puteti face afaceri cu el dar va asumati anumite riscuri.
Persoane care le recomand cu cea mai mare placere:
+ plus + pentru bmwh548.
+ plus + pentru radu1976.
+ plus + pentru promo.
+ plus + pentru L4ur.

Daca am uitat pe cineva, imi cer scuze.

alexu_bad_boy 24-03-10 22:06

stai linistit man ca maine il ridic...azi a fost ziua mea si maine il iau sigur....
Am promis ca il iau il iau......nu ma supar de minus ca ai dreptate...si Calin 79 m-a tot sunat.....Imi cer scuze la amandoi dar eu nu prea mai stau pe acasa si nu am net mereu....

graffik4life 24-03-10 22:29

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3216723)
stai linistit man ca maine il ridic...azi a fost ziua mea si maine il iau sigur....
Am promis ca il iau il iau......nu ma supar de minus ca ai dreptate...si Calin 79 m-a tot sunat.....Imi cer scuze la amandoi dar eu nu prea mai stau pe acasa si nu am net mereu....

Pai ce sa mai ridici daca eu am luat coletul azi inapoi?:rolleyes2

Mihai90 27-03-10 13:28

Fraţilor,nu ştiu cum de THUNDER77 e corect cu voi,de mine îşi bate joc..probabil n-are altceva de făcut..Ori îi plac glumele?
Mă pune să-i păstrez machete de imensa sumă de 20 ron,câteva săptămâni,apoi nu mai dă niciun semn,nici banii nu-i trimite..ce să mă fac cu aşa oameni?

alexu_bad_boy 27-03-10 15:45

Dragi Colegi vrea sa va spun de un user de la noi ca nu a fost corect cu alti doi useri de pe forum.
User alexu_bad_boy adica eu aveam de ridicat 2 colete de la posta.
Unul de la Calin79 si celalalt de la graffik4life....coletele venisera pe 11 la posta la mine si nu reusisem sa le ridic.....ele stateau la posta pana pe 21...am fost la posta si le-am prelungit pana pe 26....totul bine.
Ma duc pe 25 sa le ridic si mai aveau putin femeile de la posta si ma bateau ca de ce nu am venit la timp ca ele stateau pana pe 21. Si i-am explicat femeii de la posta ca alta colega de a ei care ma si stia ca am luat atatea de la ea mi le-a prelungit pana pe 26.

Si sa nu zica cineva ca mint.....chiar Calin79 m-a sunat ca era la posta sa imi trimita coletul din nou si mi-a zis ca scria ce foaia aceea de la posta ca erau prelungite pana pe 26.
Imi pare rau baieti ca s-a intamplat asa dar nu am avut ce sa fac.
Cum s-a intamplat si cu LauTM care mi-a trimis coletul a2a oara si ii l-am ridicat.
Si daca dintr-o prostie se poate da vina pe mine si nu puteti sa mai aveti incredere in mine asta e.
Dar am cumparat de la foarte multi useri de pe forum si nu au avut probleme cu mine....dar au fost care au si avut.....dar cu totii stim cum e cu posta.

THUNDER77 27-03-10 17:35

Mihai90 cred ca vorbim de acum o saptamana , mai precis din data de 20.03. Si daca iti aduci bine aminte , ti-am spus sa ai rabdare pana iti trimit banii , lucru pe care nu ai vrut sa il intelegi desi am fost de acord si cu plata in avans , desi eu nu fac asa ceva. Nu ai ai vrut sa pricepi faptul ca eu nu am timpul tau la dispozitie , sa fac ce vreau si cand vreau , si mai mult de atat ai intors macheta aia la vanzare pe alt forum acum 3 zile ( 24.03 ) . Eu din acest moment incetez orice relatie cu tine , si ma angajez ca pe viitor sa nu te mai "deranjez" cu nimic , nici macar cu pareri pe topicul de machete . Imi cer scuze , imi asum eu vina pentru incurcatura creata , dar , repet , din momentul de fata noi doi am incetat orice comunicare . De asemenea , te-as ruga , sa ai grija ce si cum vorbesti la adresa mea si acum si pe viitor , ca sa evitam orice situatie neplacuta si totodata sa incerci sa lasi tonul ala de mistocar cand mai vorbesti de mine . O zi buna , bafta la colectionat si inca o data mii de scuze ca te-am incurcat si repet imi asum responsabilitatea pentru situatia creata . Celorlalti colegi de forum le cer , de asemenea , scuze pentru faptul ca l-am incurcat si am fost neserios cu user-ul Mihai90 si daca vreti sa mai continuam relatiile e foarte bine , daca nu , asta este voi incerca sa nu mai dau motive de neincredere si sa repar ce am facut . Cu stima , Ionut Nicolae.

graffik4life 27-03-10 18:48

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3224105)
Dragi Colegi vrea sa va spun de un user de la noi ca nu a fost corect cu alti doi useri de pe forum.
User alexu_bad_boy adica eu aveam de ridicat 2 colete de la posta.
Unul de la Calin79 si celalalt de la graffik4life....coletele venisera pe 11 la posta la mine si nu reusisem sa le ridic.....ele stateau la posta pana pe 21...am fost la posta si le-am prelungit pana pe 26....totul bine.
Ma duc pe 25 sa le ridic si mai aveau putin femeile de la posta si ma bateau ca de ce nu am venit la timp ca ele stateau pana pe 21. Si i-am explicat femeii de la posta ca alta colega de a ei care ma si stia ca am luat atatea de la ea mi le-a prelungit pana pe 26.

Si sa nu zica cineva ca mint.....chiar Calin79 m-a sunat ca era la posta sa imi trimita coletul din nou si mi-a zis ca scria ce foaia aceea de la posta ca erau prelungite pana pe 26.
Imi pare rau baieti ca s-a intamplat asa dar nu am avut ce sa fac.
Cum s-a intamplat si cu LauTM care mi-a trimis coletul a2a oara si ii l-am ridicat.
Si daca dintr-o prostie se poate da vina pe mine si nu puteti sa mai aveti incredere in mine asta e.
Dar am cumparat de la foarte multi useri de pe forum si nu au avut probleme cu mine....dar au fost care au si avut.....dar cu totii stim cum e cu posta.

Fara suparare, dar daca esti atat de serios pe cat pretinzi, de ce nu inapoiezi banii celor fata de care ai gresit? Ma indoiesc ca nu mai sunt useri care au patit asa cu tine ( dai cateva pagini inapoi, bachus_21 si el a patit la fel). Mi-ai cerut sa-ti trimit coletul din nou si imi vei da banii, dar eu nu risc sa mai iau inca o teapa.
Nu ma intelege gresit, n-am nimic cu tine, dar din cate stiu eu o calborare se realizeaza pe baza de respect si incredere reciproca, eu am avut incredere in tine si nu ti-am cerut plata in avans, pentru ca am mai colaborat si nu ma asteptam, cu toate ca am mai aflat de la alti useri ce s-a intamplat.
O zi cat mai frumoasa!
Graffik4life.;)

alexu_bad_boy 27-03-10 20:13

Intreaba-l pe Calin79 cum a facut.
sau pe Gahu mai demult....si aici am incheiat subiectul.....

aokimare 17-04-10 13:24

minus ptr dunhill01 - am stabilit ca iau o macheta..a zis ca o trimite - dar era sambata si a zis ca o trimite luni..perfect pana aici...
Dar azi imi scrie ca a venit altu si i-a dat-o cu banii jos...
sigur i-a convenit sa nu mai umble pe la posta..dar e ceva ce nu prea se practica pe forum...pana acum credeam ca suntem oameni de cuvant si de caracter.....asa ca un mare minus...strica atmosfera...pacat

2010 18-04-10 21:39

Un mare minus pentru robert. pentru neseriozitate si dus cu vorba..
Imi pare rau dar nu imi plac acest tipi de oameni care nu stiu ce vor de fapt

robert. 19-04-10 13:40

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3289739)
Un mare minus pentru robert. pentru neseriozitate si dus cu vorba..
Imi pare rau dar nu imi plac acest tipi de oameni care nu stiu ce vor de fapt

multumesc frumos ,

All times are GMT +2. The time now is 22:54.

- Copyright 2026 4Tuning