![]() |
Re: B-336-BAU
6 Attachment(s)
...
8)8) |
6 Attachment(s)
am reusit de am gasit fetele de usi , le-am descomplectat si le-am dus la retapitat,urmand ca saptamana viitoare daca vor fi gata sa am timp sa le asamblez si sa le montez :D
|
15 Attachment(s)
fetele de usi inca sunt la retapitat , astept sa soseasca pielea , intre timp am hotarat sa schimb garnitura de la capac si cureaua de accesorii,m-am apucat de treaba am desfacut tot ce era de desfacut si pentru ca cate o data se auzea un "huruit" am hotarat sa verific si vanosul sa vad in ce stare se prezinta si care e defectul : lantul , intinzatorul , vreun pinion sau chiar vanosul , totul se prezenta ok cu urmele de uzura specifice inafara de vanos care , cand am incercat sa il dau jos am constatat cu uimire ca axul vanosului era rupt!l-am desfacut si surpriza : vanosul era in 3 ! :)) in 3 bucati , l-am sunat pe dani_smarandescu care pe aceasta cale ii si multumesc si mi-a adus un vanos bun care a primit un chit de garnituri noi! acum totul se prezinta ok,si motorul merge mult mai bine,si diferenta e simtitoare! rog daca cineva sa mai intalnit cu asa ceva sa dezbatem acest subiect!
atasez si cateva poze : |
4 Attachment(s)
ca tot a venit iarna si ceata am schimbat un pic "look-ul" proiectoarelor
|
Foarte fain arata cu folia pe proiectoare si da si mai bine atunci cand sunt aprinse doar proiectoarele si pozitile:D:D:D
|
da mersi 8) ,faza lunga mai trebuie....acum sa gasesc alte faruri si sa vad cum dau...
|
3 Attachment(s)
azi am reusit sa schimb chederele
urmeaza fetele de usi care au venit de la retapitat pragurile interioare si clemele aferente :D:D:D |
6 Attachment(s)
cu ajutorul prietenilor mei dragi care nu s-au putut abtine sa imi dea o mana de ajutor
va multumesc :)))) :D:D:D |
:))))))
|
ms paul pentru "tort"
:lol::lol::lol: |
Deci nu sunt singurul ce foloseste carligele de rufe !
Totusi as fi preferat sa fac operatiunea asta ....... in sezoane mai calde . |
nu era necesar ca cu ce le-am lipit nu imi trebuiesc carlige....
dar trebuie sa fie si un pic de caterinca :lol::lol: |
Quote:
|
si eu tot 2 zile las la uscat dar "clasicul prelandez" nu e asa bun , crede-ma ca am incercat toate variantele
|
In poze apar produse de la Mac si Icetea. E posibil ? :D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning