![]() |
Re: BMW E30 1988 325i
scz pt claritatea pozelor dar o sa revin cu altele..quze tu ai cumva oglinda de la faruri facute cu spray negru`?..mersi sal!
|
Quote:
|
Quote:
|
Detalii mai multe stie NFS ca el le-a facut ... eu doar am luat-o de la el ...
|
gata cu off topicu !!! mai bine spuneti-mi si mie care aveti de vanzare faruri de faza scurta cu lupa cu smile sau fara,
|
Salut 66NFS.Eu nu am vrut sa-i fac in ambitie lui Gabi_323i si sa-i arat lui ceva prin treaba asta,doamne fereste!!Am vrut doar sa vedeti ca se pot face faruri la fel si prin alte metode si nu neaparat facute de el.cat despre faruri mi-au placut f mult cele de pe NSF(ZEE) si am vrut sa am si eu la fel...in primul rand pt ca mi-au placut si in al 2lea rand pt ca mi s-a parut buna ideea cu 2 lupe pt ca eu vroiam sa am farurile negre si daca as fi facut oglinda de la faza lunga neagra nu as mai fi vazut nimic cu ea.Oricum nu mai scriu aici despre treaba asta pt ca suntem offtopic si stricam topicul omului:))
kezz da am rezolvat cu alternatorul:))Era de la un bec din bord pe care eu il scosesem cu 1 zi inainte, ca sa cumpar altul la fel dar rosu.Si ce am zis eu"hai sa nu-l scot pe ala de la iluminatul din bord...hai sa-l scot pe ala de la indicatorul de baterie ca e la fel":))Si l-am scos pe ala nestiind ca astfel nu o sa mai incarce alternatorul:)))Pana la urma am rezolvat punand becul inapoi.Va salut pe toti. |
si de la postul meu in continuare STOP OFF TOPIC !
cei ce doresc sa discute, sa povesteasca sau mai stiu eu ce.. legat de faruri negre/mov/roz :rolleyes2 sa deschida un topic in aria corespunzatoare, topic in care sa discutati pe aceasta tema .. de ce stricati topicul omului ? mult succes ! |
trecem peste partea cu farurile ca toti am inteles care ce si cum!nu trebuie sa ne certam..
fiecare cu ale lui ca pana la urma tot faruri cu angel sunt;)bafta |
care are pe masina KONI reglabile pe duritate ??? pentru ca am si eu nevoie de robinetul de reglaj de la ele PLS
|
pt fata sau spate ai nevoie?
|
spate, doar sa le reglez atat, nu sunt puse pe masina
|
+ mai caut sezor de temperatura (cel din bara) pt OBC
|
era o intrebare capcana :)) nu stiu cine te-a mintit pe tine insa amortizoarele koni adjustable pt bmw e30 spate nu se regleaza extern, trebuiesc demontate de pe masina, se demononteaza flansa de cauciuc de sus, si se baga o surubelnita pe una din gaurile de sus din protectia de praf ca sa impingi tamponul de cauciuc jos, extinzi amortizorul la maxim si scoti cauciucul de pe ax, dupa aia comprimi amortizorul la maxim si rotesti usor de capat, pana simti ca "prinde" axul pe ceva, dupa aia il invarti invers acelor de ceasornic pana cand simti ca se opreste, cand s-a oprit, nu forta! acum ai amortizorul reglat maxim soft, de aici poti incepe sa-l invarti in sensul acelor de ceasornic pt al intari, ai vreo 4 rotiri complete pana sa ajungi la tarie maxima, dupa ce ai terminat reglajul, ridici amortizorul cel putin 1 cm foarte atent sa nu il invarti, si il extinzi maxim ca sa bagi la loc tamponul de cauciuc, dupa aia il comprimi maxim iar ca sa se aseze bine tamponul, montezi flansa de cauciuc, il montezi pe masina si gata :)
|
multumesc, am gasit si eu explicatia aseara pe un site de unde cred k mi-ai zis si u.Eu am incercat insa fara a scoate protectia de praf.Azi voi incerca sa le reglez.Multumesc pt ajutor
|
nu stiu de pe ce site crezi tu ca ti-am zis insa te inseli
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning