![]() |
Re: E36 - 316i sedan '94 Proiect Restaurare !
Quote:
Mersi mariane , dar esti constient ca replica asta poate fi considerata de unii useri cam acida :))) Update : de ieri se monteaza lucrurile pe masina , mici dificultati , dar mergem inainte , acum caut 2 carenaje pe fata cat si clipsuri pentru bandourile de M , daca are cineva pe "stoc" asa ceva sa mi dea un pm rog frumos , maine o sa revin si cu niste poze! |
Cand se presupune ca e gata ?:shock:
|
maine sau maxim luni , au mai ramas eleroanele si pragurile de montat , dar sa vad exact cum decurge treaba. mai sunt de facut niste "maruntisuri" pe la ea si alea consuma mult timp si nervi.
Masina oricum nu e gata propriu zis , mai am kompressorul de pus , motorul si alte modificari tehnice [ de ex frane brembo cu 4 pistonase fata si 2 spate, suspensie buna ] Dupa sarbatori e programat swap ul , apoi incepe distractia pe partea mecanica. |
10 Attachment(s)
Mic update cu poze noi , luni ramane sa montez interiorul , finala cu 2 iesiri si alte cateva maruntisuri de facut la ea. scuze ca e prafuita , dar o curat abia dupa ce termin cu toate la ea.
PS : in ultima poza sunt reponsabilii cu tinichigeria si montajul ! |
Quote:
:lol: bravo fratele meu ;) FELICITARI !!! |
e sofisticatã mã!
mã simt mândru ca ti-am adus rotile alea :D abia astept sa o vad pe viu |
Bravo domnule, dovada ca pasiunea nu cunoaste limite. Respect omu, sunt convins ca la sfarsit va iesi ceva inedit si unic, made in Barlad...poate-l pui pe harta, cine stie ! :)
|
Quote:
Multumesc mariane , ehh inca nu face ea senzatie cum ar trebui , dar cu putina rabdare ajungem si la acel nivel :D Quote:
Quote:
|
Si rezultatul mult asteptat forte frumos inca ceva mai low8).
|
Caut arcuri pentru masina [ provizorii ] sau o suspensie completa fata spate , ma intereseaza sa fie in stare buna !
PS : multumesc mihay |
Quote:
|
Mic update : azi am realizat un mic filmulet pentru a face un mic rezumat la ce sa facut la masina pana acum , inca mai sunt mici probleme de rezolvat :
- Schimbat cartea masinii [ din cauza culorii ] - Omologat noi dimensiuni de cauciuc : 215/45 225/45 235/45 si 245/40 - Asteptat sa vina clipsurile pentru bandouri [ cea mai proasta investitie facuta pana acum , daca stiam cat ma va ajunge , luam bandouri noi pe producator cu tot cu clipsuri si tot la 405 ron. - facut itp - Refacute mici legaturi la instalatia electrica - cautat o suspensie pentru masina - cautat colier pentru a prinde noua finala , confectionat sau cumparat , depinde ce gasesc - Carenajele + pedala de acceleratie [ cele de pe fata vin de la burnout_bmw si cele de pe spate , de la fratele meu ] - Dupa sarbatori facut swap la motor + retrofit geamuri electrice spate + inchidere centralizata din cheie + facut legaturile electrice la ews. - Instalat eleroane luneta + haion si pleoapele de far ! - Apoi , urmeaza distractia pe partea mecanica : suspensie buna , bucsaraie , revizie la motorul m44 + inlocuit patina si lantul de distributie. aici e filmuletul , nu e cine stie ce , asa ca fiti blanzi :))) , inca mai sunt destule de facut la ea [ detalii ] https://www.youtube.com/watch?v=XoRy6nEk8rQ |
Salut...Am citit prima pagina doar si am vazut stare masini de pe atunci..cand dau la ultima am ramas surprins cum arata acum...Te apreciez mult ca ai reusit sa o aduci la stare actuala..imi place mult culoarea..dar am o intrebare...tin sa zic ca nu am citit tot threadul..pana la urma..masina a cui?...e a ta?..sau a prietenului/vecinului?..
|
Arata super bine masina bai paranoicule :D :D :D :D !!
bravo.... |
Quote:
Multumesc frumos, |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning