![]() |
Re: Revista 4TuningRO nr.4
Si mai am o reclamatie/propunere si eu :)
La Valcea trimite-ti si voi mai multe reviste ca astia v-am mai spus ca nici nu au auzit de ele :(( |
poimaine e lansata oficial da cand apare in benzinarii si rodipet'uri ???:)
|
totate ca toate, dar sper sa nu fie si in revista scandalul cu subaru lu sebi ca ar fii ultima.
s buna ideea cu tricou+revista+sticker :D bafta |
e un subiect in revista nr5 cu dacia mcv............in stilul p.i.m.p my ride:ciggy: :2gun:
sustin si eu idea cu revista+sticker+tricou porscheul e beton, cea mai tare masina din rom:peace: :pistoles: |
ce sa faci in fiecare luna cu un tricou? :shock: poate doar la nr aniversar din aprilie...sau inainte de 1 aprilie sa dea tricouri sa venim toti echipati la 4T day :-P
si aia nu e cea mai tare masina din romania...una gri e :-P |
Quote:
Sa speram ca numaru din aprilie va avea o surpriza ;)) |
pai nu in fiecare numar, sa se faca un numarin care sa se dea tricou, care gri subaru ala?
|
Quote:
gratian hai mai repede cu revista ca nu mai am rabdare.. apropo un articol mai complex.. cu "subaru ala" ,ca cel din numaru unu a fost cam scurt, nu faceti?? pentru un numar viitor al revistei? |
un tricou 4tuning mi se pare ca era 180 de mii + 75de mii revista , nush cine ar m'ai cumpara'o , eu sigur nu . tricoul poti sa ti'l faci si singur. te duci la un magazin de imprimari cu un cd cu aptipildurile dp tricou si atat. acelasi lucru si pt sticker, eu mi'am facut 2 bucati la un magazin ce se ocupa doar cu viniluri/aptipilde.
|
si asta e o idee
|
Quote:
|
se gasesc tricouri de cumparat? unde? cum facsa cumpar si eu unul????
|
vezi ultima pagina din revista
|
A aparut numaru 5 pana la urma? Sau trebuie sa apara?
|
Trebuie sa apara in curand. citeste posturile anterioare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning