![]() |
mah.....io prefer \"fiecare cu banii lui\"
si exact cum ai zis u....cu bun-simt,etc |
pai asa mi se pare normal...
dupa un timp cand gagica devine \"sotie\" ca sa zic asa...da, poti cheltui bani pentru ea... pentru asta tre sa reziste relatia cel putin 3 luni ca sa apuci sa o cunosti de sus pana jos... |
sa stii ca o relatie poate avansa intr-o sapt spre ex cat altele in 3 luni
|
depidne de preferinte si de gagica...
mai mult de gagica ;) |
u crezi ca doar de ea?
deinde si de el,si de ea depinde de cat e el dispus sa dea relatiei,si invers nu se rezuma totul la sex |
nici nu ma gandeam la sex ;)
ma refeream la gesturile tipei care dau sau nu de inteles ca alearga dupa verzisori ;) |
in general,astea care alearga dupa $$$ nu arata lucrul asta,ba culmea,fac totul(pana la un moment dat)invers,k sa creeze alta impresie
dar apoi,isi arata adevarat fatza trust me,I know |
vezi tu...gesturile lor mi se par (unele) destul de evidente ;)
adik cum poti sa te duci la intalnire fara 50.000 la tine ? |
daca vrei sa stii,cu asta cu care-s acum m-am dus la intalnire cu 4000 de lei in buzunar
|
a facut ea cinste ? :D
|
dar ce crezi ca am coborat din masina??? :lol:
am stat la caldurica,sa facem caldurica |
porcule :lol:
|
cine io??????
bai faza-i ca-i place adica io chiar am incercat sa \"hai sa iesim,sa ne cunoastem mai bine\" dar....... |
femeile nu sunt din nascare asa :))
doar ca unele daca vad ca pot face pe cineva de bani..se riska:) altele nu fac alta... depinde! si ce zici tu cu 300 d mii.. e abureala:) 300 d mii iti ajung ptr o cina in oras.. deci..nu`i exemplu bun sunt femei care fac barbati de zeci de milioane..alea sunt de fapt materialiste in rest pustoaicele astea cu 50 de mii sau 300 ..is \"frectie\":) le`ai dat un suc ,doua.. fac tot takamu :) e o diferentza intre a face cinste tu ca baiat... si a iesi fata fara 1 leu in buzunar ca deh tre sa platesti tu am un prieten bun care le-a facut ceva faze la gagicile care le vedea mai cu nasu pe sus..iesea cu ele odat` sau d 2 ori..vedea ce`i d capu lor..daca fetele erau dupa bani a treia oara le ducea la restaurant ..comanda fata de toate crezand ka plateste el..si el se ridika la sfarsit platea partea lui si o lasa pe fata sa scoata bani..daca nu avea..o lasa acolo sa se descurce:)) kam nesimtita faza..dar unele o merita ;) |
mada vezi tu...platesti o data, de doua ori da' incep sa se invete si ajungi la ordinul milioanelor...daca esti prost...
buna metoda amicului tau...poate o sa o urmez si eu ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning