Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

Lucian 01-06-05 13:23

Schema instalatiei electrice de la Dacia Nova GT (cred ca e aceeasi cu DSN) unde se poate gasi ? Ma intereseaza mult legaturile din spate si ... bordul (panoul de sigurante) .

dj05dpx 01-06-05 13:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"
E greu sa masori, nu ai o ruleta acasa???

daca eram acasa nu va mai intrebam,masuram singur :wink: ,deci stie cineva?

anndi 01-06-05 21:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Schema instalatiei electrice de la Dacia Nova GT (cred ca e aceeasi cu DSN) unde se poate gasi ? Ma intereseaza mult legaturile din spate si ... bordul (panoul de sigurante) .

Instalatia electrica difera de la nova la supernova, in special partea din fata ca mai are si calculator cea din urma si alea alea.
eu am tot manualul de reparatie pt supernova.documentul schemele electrice ale masinii ocupa 16 MB, daca vrei til trimit pe mail ca de bagat aici ii cam greu

lancerEvo 03-06-05 18:21

2 Attachment(s)
m-am apucat de facut motoru!
azi l-am desfacut, din pacate(pt buzunarul meu) am constatat ca vibrochenul e cota 2, deci trebuie schimbat!!! pompa de ulei la fel!
in rest merge bine treaba

dj05dpx 03-06-05 19:19

Spor la treaba!

ps:vad ca te ajuta si prietena:D

cristi_ubs 03-06-05 20:41

am si eu o dilema legatra de dacia:ce capacitate are radiatorul de racire modelu mare????
pls help

ROV` 04-06-05 01:06

hello

salutari din craiova...Respect to SGM.Am reusit intr-un final sa mai citesc si eu cate ceva...in prmele pagini am vazut cum ii incurazati pe cei care modifica dacii..e o kestie buna,aici in dolj eu chiar ma saturasem de atatea olcituri tunate unele superbe adika jos palaria..insa nimeni nu se apucase de dacii ...a aparut Pil-u ,Stn-u(mafa masina),si sper ca in vara asta sa termin si eu modificarile.Sper sa revin cu poze daca fac rost de un aparat foto digital.Apropo Sgm ...pm me pe messenger dca mai ai vre-o axa cu came de vanzare sau daca mai ai weberu ala de 38.
De galerii separate admisie ,evacuare stie cineva ceva? evacuarea sa sie 1-4 si 3-2?separte?
Pompa de benzina electrica(lastun sau altceva)?
pistoane 1.4 Racing?(n-am mai basit la fabrica decat de 1.6)
Vreau si eu lamuriri in legatura cu supapele de cielo...ce modif necesita?
Unde gasesc arcuri duble? nu se uzeaza mai rapid aroborele cu came?
De simeringuri de supapa de cielo stiam ca merg ..alte componente de renault unde gasesc...auzisem ceva de un cimitir de renault-uri in hateg?
o cutie 4 trepete de franta? are cineva de vanzare? eu am una 4 trepte romaneasca de vanzare ..inca nu stiu ce grup are...cuma aflu ..ceva in legatura cu niste dinti..sgm-ule tu parca stiai..cati dinti ..ce si cum...explica-mi si mie? btw 10x pt sfatul in leg cu cauciucurie de 175/50 rupe pe demaraj....viteza maxima 140(reala)
DJ-85-ROV

Lucian 09-06-05 11:49

Are cineva idee ce cutie de viteze se potriveste la Dacia Nova GT ?

cristi_ubs 09-06-05 12:47

ce cutie ar fii ok pt o berlina.intreb pt ca a mea e cam naspeta din punct de vedere al demarajului si al vitezei.As vrea ceva sa rupa pe tr.I,II si sa se simta ceva in plus si pe III,IV,V.Zic asta pt ca a mea nu poate trece de 60km/h in a 2 a si in a IV a nu trece de 140km/h.Am avut o cutie super inainte pe masina dar am vandut-o ca prostu'

georgeb 09-06-05 14:21

pai nu e din cutie , tie iti trebuie motor.

o cutie ori o setezi pt acceleratie ori pentru viteza. :roll:

DACIA-Wrc 10-06-05 20:05

salutare...bravo din nou sgm`ule...
asta din cluj cu dacia aia...cu dungi...stai in andrei muresanu?
te`am vazut de cateva ori cand eram sub masina si`mi reparam si eu maibahu :)) meu
tu ti`ai desfacut motoru la slk`u tau?
poate ne intralnim sa o punem de`o poveste..schimb experienta..alea alea
[email protected] ..*****ie`mi sau intra pe mess si vb..

cristi_ubs 10-06-05 20:43

Quote:

o cutie ori o setezi pt acceleratie ori pentru viteza.
wrong!!! motoru e nou nout facut.am skimbat tot ce se poate .a mai ramas doar blocu motor.am bagat set motor nou,axa cu came noua arbore nou,biele noi volanta noua,chiulasa noua.Va zic ca e din cutie ca ,cu motoru ala veki si forjat si cutie p care am vandut-o fugea de rupea fara probleme

Quote:

o cutie ori o setezi pt acceleratie ori pentru viteza
aici nu stiu ce sa zic. Voi ce ati alege acceleratie sau viteza.Astept raspuns

lancerEvo 10-06-05 22:47

dacia wrc, am incercat sa iti scriu pe mess da ii gresit id-u ala ce mi l-aiu dat...
intra tu pe mine si mai vorbim

DACIA-Wrc 11-06-05 09:23

DNKROZALEX asta`i id`u...l`am scris bine

Bytzu 11-06-05 17:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"

o cutie ori o setezi pt acceleratie ori pentru viteza. :roll:

frate, va mai uitati mult la NFS? sau va inchipuiti ca dacia are pe cutie un mitobestocler care actioneaza carcoflaxu sa seteze cutia pe viteza sau acceleratie, miscand niste chestii prin ea!!!

hai sa fim seriosi pls!

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning