![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
BTL te rog sa imi zici cum ai facut intregul procedeu.
ai tesit spira de sus care vine in contact cu oala? ai pus furtun pe arc pt a face priza mai buna cu tabla? si cate spire ai taiat? auzi poate dai si niste poze daca poti.mersi mult. |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
am pe spate arcuri normale de spate nu am taiat din ele si asa le las pentru ca muchia aripei e la ras poate un pic astupa marginea cauciucului si imi place asa in schimb pe fata intre muchia aripei si cauciuc e o distanta de aproximativ 7 cm si arata nasol ce vroiam sa stiu e cam cat sa tai sa astupe un pic cauciucul dar ff putin;)
|
Quote:
Succes in continuare,arata mult mai bine asa coborata:-) |
OZN-ule cand am taiat cu flexul spirele,exacat cum a isit taietura am lasat asa,nu am indoit partea ce a ramas,ca trebuia sa il incalzesc si apoi se decaleste.Da nu-i problema il pui acolo unde iti arat arcul cum ar venu,deoarece cand lasi masina jos el se va aseza si am pus cauciuc peste ca sa nu frece pe tabla,am taiat 3.5 spire si lungimea arcului este acuma de 33 cm.Poze o sa pun cand taiem acuma la FNM in wekend ca la mine a plouat si nu am mai facut poze
|
Joke,pai atunci fale pe fata,uitate ce am scris mai sus la OZN si o sa vezi exact tot ce am facut eu.:lol:
|
mersi mult si vreau niste poze ca sa imi dau seama cat de lasata este.mersi mult.
|
Le tai o data , daca nu iti place cum vine, le dai jos mai tai odata si tot asa.
|
Ai dreptate Cananvaro,tai pana iti place:D,daca stau bine sa ma gandesc ,chiar i-am zis la FNM cand le-am taiat la mine,cred ca merge un arc taiat in doua:D,
|
5 Attachment(s)
Eram dator cu niste fotografii:D:D:D
|
btl am vazut ca ai cheite pe capota de unde imi faci rost te rog mult de 4 cheite cum ai tu?cat ai dat tu pe ele?
|
Eu am facut comanda la cei de Cridem,printr-un magazin de piese auto,doarece daca faci de la ei iesi mai scump cu transportul.
In loc sa dai vre-o 30-40 ron,mai dai pana in 10 ron.Eu am dat 6 lei:D:D http://www.accesorii-auto.ro/?page=s...72cgttli0fqoru |
trebuie proiectoare mai mari si dreptunghiulare ;) de preferabil cibie
si ornamentu portbagaj lipeste din pacate |
pai si cum imi faci si mie rost de 4.:cry:te rog mult ia vezi cum poti sa imi faci si mie rost de ele.vb noi te rog.
|
4 Attachment(s)
Astazi am mai facut munca in folosul Dacilor 1300:D.
am taiat si la FNM arcurile pe fata, el o sa puna poze cu a lui la el pe topic:-) si la mine am pus bara de torsiune mai groasa pe spate,diametrul la cea veche era de 14.4 si acuma e de 20:rolleyes2.Am si testat-o totodata si merge:lol: |
ai cumparat-o de la magazin ? daca da de ce dacia e ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning