![]() |
Re: E36 - New Kitty Cat
2 Attachment(s)
First of the goodies arrived.
Abia astept comenzile de pe volan, insa :D Arata super ok obc-ul, trebuie sa ajunga si mufele si cred ca o sa fac un DIY cu poze la o calitate buna... + format PDF... daca am timp!!! :-) Oricum eu am printat 2 de pe forumuri straine... si o sa le folosesc ca referinta. Trebuie sa cumpar fire, varnis termoretractibil am... si trebuie un mare prelungitor, sa duc statia de lipit la masina |
Quote:
Se prezinta excelent OBC-ul. |
1 Attachment(s)
Au venit si cablurile, intr-un final...
Sper zilele astea sa-mi fac timp, sa incep DIY-ul... si sper sa am loc sa dau ceasurile de bord jos prin volan, fara sa-l dau jos... la alea cu 4 spite merge. Sper sa mearga si la asta. |
Merge la toate.Le scoti pe langa grila centrala de aer fara probleme.
|
Quote:
Vad maine. Poate, poate pun si bordul de IS, DAR pt ala as avea nevoie de "fundalul" la ceasuri, e putin cojita partea de la kilometraj. |
Vezi ca schemele de pe net nu prea corespund cu realitatea.
|
Quote:
|
Ceva noutati pe la masina?Sunt curios cum a iesit montajul OBC-ului.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Nu stiu daca am pus poze cu comenzile... Le-am luat cu tot cu slip ring de pe un E39 1998 (pe E36 merge slip ringu de E39 1996-1999, si modelul celalalt de volan, non-m) |
Good job cu comenzile!
Pe tema montatului de OBC spuneai cu 1-2 pagini in urma ca faci un DIY sau poate am inteles gresit.Probabill ar fi de folos multora dintre noi in special mie care am in plan un OBC mare.:-)La unii e mai greu cu electrica:lol: L.E-Cat te-a ajuns OBC-ul cu tot cu instalatie si tot ce trebuie?Eventual astept un PM. |
Quote:
Transporturile nu mai stiu cat au fost, oricum putin |
Ceva noutati despre masina?S-a pus praful de tot pe topicul asta.
Consider ca e unul din putinele proiecte de pe 4tuning care trebuie tinut la curent. |
Sa insumez totul... Am avut niste... investitii de facut, nu am apucat sa inscriu masina, dar am cam terminat cu cheltuielile, si o sa ma apuc sa o inscriu, ca nu am mai condus-o de mult si vine iarna... si sincer, cu cauciucuri bune e mai ok rwd decat fwd pentru mine...
|
se mai lucreaza ceva la masina asta?
nu de alta...dar culoarea e prea smechera:D |
Quote:
Sunt 40% sanse sa fac rost de frane... d-alea mari... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning