![]() |
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
Quote:
vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! indrumati-ma si p mine!!!!! va rog mult de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! astept raspuns trimite-ti-mi si mie cateva modele de instrumentale am o dacie albastra si as vrea ca bordu in loc de luminile verzi sa pun leduri albastre!! ce modele de instrumentale imi recomandati?? va rog mult dati-mi si un id de mes de mess daca se poate,nu o sa va cicalesc vrau doar cateva modele sa mi le trimiteti id meu este rmon_tcr!!!! va rog mult!!!! |
salut. as vrea sa stiu si eu cum pot monta un bord de ursulet pe dacie
|
salut ! cum ai schimbat culoarea luminilor la plansa de bord ?
:shock::shock: |
se poate face ceasuri albe lipind hartie sau trebuie autocolant???
|
oare cer prea mult cuiva de aici sa posteze imaginea care vine direct lipita pe un cadran de bord de dacie din 2001 ??? dar sa fie fix poza aia si cum trebe sa o printez daca se poate se imi explice . nu ma intereseaza model si restu . multumesc
|
1 Attachment(s)
OZN ai calibrat vitezometrul ?
uite o idee pentru toti, se ia ceasurile de DSN si se baga in panoul de 1310, cam asta incerc acum :lol: sper sa iasa ceva in genul... fata respectiva se face dintr-o bucata de plastic si se lipeste peste carcasa actuala la ceea ce vreau eu sa fac folosesc fata de la DSN ca sa am aranjamentele la fel. poza respectiva nu stiu de pe ce masina sa luat, oricum repesct pentru munca |
Postati oameni buni si modu de listare si montare a ceasurilor ce le-ati pus pe topic!
|
Imi cer scuze daca a mai fost postat dar caut si eu scanate ceasurile de SuperNova, le are cineva?
|
3 Attachment(s)
Le facusem ptr Dacia mea (1300, bord o-o-o) dar cum n-o mai am, poate-si face altcineva ceasuri cu ele 8)
|
salut felicitari pt munca depusa,tot respectul. ma intereseaza si pe mine pe ce fel de folie sa mi imprim ceasurile sa nu fie transparenta (decat cifrele) ms.
|
cei care va pricepeti la borduri...mia dat cnv si mie ceasurile jos sa imi puna o banda de leduri...in fine se vede frumnos multumit..dar am observat ca acum nu mai pot da km de la 0...stiti cand invart de ala se invarte in gol,si cand dau sa ma opresc cu masina pe loc,se aude un zgomot ciudat in bord pe la ceasuri peacolo,in masalier se aude un tacanit,tot de la kilometrajul ala care il pot da inapoi...ce ar putea fi?
|
Tacaneala care se aude provine de la cablu de kilometraj care nu este montat bine,inceaca sa-l pozitionezi si sa-l strangi mai bine iar sa poti da kilom de la 0 ai mai multe operatiuni de facut.N-ui complicat dar e migalos,necesita timp si rabdare.8):idea:
|
3 Attachment(s)
de asta ce spuneti?:rolleyes2
|
frumos,de pe ce masina l-ai luat,ceva modificari?
|
bmw urs, functional 100% foarte multe modificari...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning