![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
Rudy sincer sa fiu as cauta insa nu prea stiu nici ce sa caut cum se numeste acel sistem de climatic plansa climatica sau grila , tu sub ce nume ai cautat pe ebay si pe care ebay sunt mai ieftine preturile ? daca imi poti recomanda pt ca eu nu prea am folosit ebay pana acum.. multumesc anticipat
|
2 Attachment(s)
uite cam unde ar fii diferenta mare intre ele rudy ... am incercui in ambele poze ca sa iti dai seama ce difera... iar aasta cred ca ar fii singurul lucru care cred eu ca m-ar impiedica sa fac acest update...:-(
|
Quote:
Daca mai gasesc topicul iti dau un pm;) Edit: http://vwforum.vwforum.ro/topic/7301...a/page__st__60 post #62, gasesti acolo mai multe detalii. |
1 Attachment(s)
da am vazut iti multumesc , insa nici el nu a rezolvat problema cu reglajul aerului:-(
|
Quote:
|
da o sa renunt si eu la acest lucru CRED daca este nevoie si oricum o sa incer sa imi scot acel reglaj pe unde prin torpedou si o sa il pot regla acum mai ramane sa imi gasesc comanda cu incalzire in scaune si nu imi prea gasesc :-( daca stii pe cineva sau pe undeva? te rog chiar mi-ai fii de ajutor.si alta problema ar mai fii de unde iau eu pt passat rama adaptoare? ca am cautat poze si nu am gasit deloc ...
|
Quote:
|
bine rama ar ramane ultima problema acum principala problema este sa gasesc comanda .
|
Mai bine lasa masina asa! Nu umbla acolo ca nu e cine stie ce....
|
pai ca si optionare o sa fie aceeasi insa ca si aspect se va schimba radical :D
|
Vezi sa nu strici ceva... Zic si eu... Mai bine "te legi" de altceva :)
|
sunt inca pe ganduri pt ca nu am gasit comanda dar daca o sa o gasesc cred ca o sa imi iau :D
|
mai bine las-o putin mai jos decat chestia aia ...
|
stefi nu o pot lasa mai jos deocamadata... chiar daca as avea bani ... deoarece masina imi mai trebuie si pt altceva deocamdata asa ca pana cand o sa imi mai iau o masina nu o pot lasa jos ...
|
Pentru altceva insemnand off-road? Sa fim seriosi, sunt atatia care merg cu masinile joase rau, si sunt daily-driven! In fine, voi stiti.... :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning