![]() |
multzumesc in numele tuturor pt ce ce ai facut, Zolia
|
da asai si eu..cel mai tare admin..zolia :lol: :lol: :wink: eu lam banuit pe zahei..altcineva nu cred ca poate sa fie.. :twisted: :twisted: :twisted:
|
pai nu e tot aia?
vizitator=zahei=AcidMan=acelasi ip de zapp=80.97.176.127 adica au totzi 3 un singur telefon zapp? platesc in 3 factura? si cei 2 centi pe minut? sau sunt aceeasi persoana? sa ne spuna AcidMan, ca e ip-ul lui |
na uite si tu..nici nu ma gandeam sa fie unu dintre noi..ce om nesimtit..sa ..dea dumnezeu..sa nul prind odata cu scoterul in oras..cai vai de el... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu mah...
vb aia... n-aravea pita-n gura! :lol: :lol: :lol: sau... nu-i ajute dumnezo :lol: |
bai iepurasi, pai ne jucam de-a pune banul schimba proxy-ul? :lol: de ce nu sunteti oameni de inteles? :P
|
noi sa fim oameni de inteles..sau tu?? :lol: :lol: :lol:
|
va rog sa ma iertati, nu voiam decat sa demonstrez ca nu sunteti toleranti. la urma urmei doar un retard se poate lua in gura cu cineva care vorbeste de rotzi turnate la un scuter \"performant\". iar retardul evident este ca intotdeauna si fudul, dupa cum demonstreaza propriile sale posturi ;). scoateti banul ala amarat, ca e ip public de isp, se aloca aleator altul de fiecare data. va promit ca va las in pace. pana data viitoare. :P
pfui, auzi la ei, hayabusa de la kawasaki. mari tantamani mai sunteti dragii mei mushcatori. dar acu ca a venit primavara gata va las sa va ambalati nos-urile ca eu tre sa dau cu spray pe lantz. 8) numai bine si asfalt fara cioburi :P |
mda..am vazut ceai vrut sa demonstrezi..cear fi sa facem toti asa ??acuma pe bune..chiar nu era neaparat sa ne pui la incercare.. :lol: :lol: ma rog in fine...pana data viitoare.... :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: moamaaaa da dus mai esti baietel.... vezi ca tu ai spus de kawasaky.... chiar asa razi de prostiile spuse de tine :roll: :lol: :lol:
|
.. vorbeam de retarzi.. doamne dumnezeule :P
|
adik de tine nu? ce greu intelegi si tu.... :x
|
Bai, e tare totusi vizitatorul!
Eu cred ca a intrat o data din greseala pe forumul asta si a vazut ca sunt niste amatori carora le plac motoarele, si cum pe alte site-uri dedicate gasesti topicuri bazate si replici date de profesionisti, omu' a vrut sa testeze inteligenta si cunostintele (forumistilor) in legatura cu motocicletele, dar te rog vizitatorule, majoritatea celor de aici ai vazut cum sunt, mai... amatori si asa usor-usor o sa invete toti si or sa se descurce, ai reusit sa-i intarati, acum e vremea sa ne spui site-uri unde putem sa ne informam si noi mai detailat, pt ca omul cat traieste invata!
Ps: Mie mi-a fost tare simpatic vizitatorul si hazliu, cu toate ca uneori a fost cam rautacios cu niste veterani ai forumului. Keep up the good work. Daca nu e un vizitator extraterestru, mi s-a parut un om destul de destept. Peace si tie |
:lol: :lol: vizitator sau nu ..este unul dintre noi..asa cum am banuit de la inceput.. :lol: dar ma rog recunosc a reusit sa ne intarate..cat de cat.. :lol: sper sa punem punct aici ca daca o continuam asa ...nu ajungem niciunde..
|
daca chiar vreti sa intelegeti despre ce vorbiti.. http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums si http://www.pro-bike.ro/bb/
seara buna si nu uitati: nu e nici o rusine sa fii prost, fiecare dintre noi e prost in multe situatii. eu sunt prost in autoturisme, dar nu am afirmat niciodata ca as sti ceva despre ele. e mare lucru sa recunosti: sunt prost, spune-mi tu cum vine treaba. feriti-va de cei care le stiu pe toate. catalin, tu stai jos ne intalnim la toamna. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning