Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/279915-23-octombrie-tulcea-ultima-etapa-campionat-dre.html)

negoitacata 25-10-11 02:22

Re: 23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE

Quote:

Originally Posted by SiCeDaca (Post 4667546)
E posibil ca din toti care scriu pe topicul asta sa nu fi partecipat macar vreunul la s2 sa zica macar un timp? trebuie cineva sa stie macar cu ce timpi sa luat grupa.

13.4 mini ...ursu rosu 13.6 fara slicuri ....in rest peste 14 din ce stiu
Si grupa sa luat cu 14 si

alexone 25-10-11 07:35

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 4667610)

Primii 5 timpi au fost asa:

1. 13.4 mini
2. 13.6 urs rosu
3. 13.7 urs TIR
4. 13.92 urs gri HAA
5. 13.99 urs gri FUR

Au fost 5 timpi sub 14 s. Deci greu sa iei o cupa cu timpi peste 14 la S2.

HoricutzWSR 25-10-11 09:18

Mini mi se pare ca a avut si un 13.3 da s-ar putea sa ma insele memoria...Oricum, eu consider ca am incheiat anul competitional cu un succes, a fost o cursa superba, nu a plouat (desi la vecini in Constanta plouase)masini multe si prieteni multi! Nu mai am nimic de comentat, astept cu nerabdare festivitatea de premiere si desigur, noul sezon de drag-racing :D Multumiri tuturor!

Lascarica, asteptam pozeleeeee!! :D:D:D:D

TOBA^ 25-10-11 09:42

Felicitari echipei Drag racing Events ! datorita lor a crescut nivelul curselor de drag si in Romania !

SiCeDaca 25-10-11 10:44

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 4667610)

Mersi mult boss.

SiCeDaca 25-10-11 10:47

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4667666)
Primii 5 timpi au fost asa:

1. 13.4 mini
2. 13.6 urs rosu
3. 13.7 urs TIR
4. 13.92 urs gri HAA
5. 13.99 urs gri FUR

Au fost 5 timpi sub 14 s. Deci greu sa iei o cupa cu timpi peste 14 la S2.

Asa e. Foarte greu la grupa asta. Mai ales cu un 15.00 ca mine dar la anu poate pregatesc o surpriza.

450yfz 25-10-11 12:27

Geox multumesc de poze!!!

gaju 25-10-11 12:52

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 4664109)
primul launch in viata mea cu gtr.ul.softul low boost benzina strada 10.17.sunt f multumit de masina si la anul venim cu harta high.din pakte aglomeratie mare,iar inafara de igor nu cred sa fi vazut vreun supermotor de la participanti romani,indiferent de tuner

felicitari Cezar pt comeback,dar fara suparare au fost motoare ,le putem numi si supermotoare daca vrei,dar trebuie raportat la cilindreea lor

urs 2,5 turbo - semislick,full interior -11,4 chiar e o performanta
audi cosmin - 10,4 cu 1,6 60 ft cu gume de strada,fara slickuri eu unu il apreciez enorm,mail ales ca cel mai rapid BMW de la noi e la 10,9 cu slickuri si golit( si cilindree mult mai mare)
cu acest timp cred ca una dintre cele mai

ghita - porsche - a tras tot anul,sincer imi pare rau ca nu a reusit sa coboare sub 10,il merita cel putin din pct de vedere al ambitiei si a luptei care a purtat-o tot sezonul cu "9,9"

skoda dop - chiar daca acum nu a avit treapta 1 , 11,4 cu un autoblocant si slickuri adevarate poate intra la 10,care pt nivelul nostru de FWD este ceva,cel putin pt moment

Quote:

Originally Posted by mab24v (Post 4664252)
Sunt curios ce timp a obtinut Sierra dupa vizita la sediul nostru de unde a plecat cu peste 450WBHP.

dupa cateva run-ri destul de frustrante pentru setarea turatiei optime a launch control placa de presiune a inceput usor usor sa-mi spuna ramas bun, mai ales pe trepta 4 si 5 pana cand si-a luat adio complet.
am reusit totusi chiar si asa sa pastrez rezultatul de anul trecut de 11.9xx cu un 60ft de 2.2.
sunt totusi f multumit de faptul ca desi am avut aceasta problema mecanica, partea de motor/soft; setare suspensie spate; functioneaza ireprosabil.

imi pare bine sa te revad,in acelasi timp regret ca nu ai mai apucat sa te dai cand lipiciu s-a uscat cu adevarat si se mergea bomba pe el
indiferent 11,9 pt "batranica" nu e rusinos deloc,la anu sigur e mult mai jos

Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 4665223)
felicitari organizatorilor,ma bucur ca am putut participa la aceasta ultima etapa,s-a atins un nivel al organizarii pe care multa lume il dorea

suntem bucurosi ca suntem nivelul asteptarilor voastre

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 4667063)
Eram sigur.. bravo..sper de la anul sa vin in forta, desi cam imposibil cu tractiune fata sa scoti timpul asta..

la anul mai mult ca sigur la street vor aparea noi reglementari,dar astea se vor discuta la festivitatea de premiere

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 4667873)
Felicitari echipei Drag racing Events ! datorita lor a crescut nivelul curselor de drag si in Romania !

Multumesc frumos,dar eu consider ca a fost un efort comun,nu puteam fara voi,dar la anu sunt convins ca se coboara mult mai jos

Quote:

Originally Posted by SiCeDaca (Post 4668016)
Asa e. Foarte greu la grupa asta. Mai ales cu un 15.00 ca mine dar la anu poate pregatesc o surpriza.

acelasi raspuns ca si la Cristi, la street vor surveni modificari care vor fi discutate la festivitatea de premiere

jakal 25-10-11 13:31

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 4667873)

+1......

cristi_407 25-10-11 13:36

Asteptam comunicarile cu schimarile... Sa ne pregatim din timp..Succes si multumim

Rius 25-10-11 14:18

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 4668255)
la anul mai mult ca sigur la street vor aparea noi reglementari,dar astea se vor discuta la festivitatea de premiere

Ar fi ceva sa reinvie grupa AP5 din "Regulament de Baza pentru Cupa Street de Accelerare si
Campionatului National de Accelerare-Drag al MNASZ pe anul 2009 "

si anume:
"Auto sub 2000 ccm normal aspirate si sub 1600 ccm diesel Include:
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti sau integrala, avand motorul pe benzina cu cilindreea sub 2000cmc inclusiv normal aspirat si toate masinile diesel (explozia nu e cauzata de scanteie) sub 1600cmc (inclusiv) aspirate sau supraalimentate
SIMBOL: AP5 "

Eu sunt pentru :twisted:

O sa reinvie lupta honda - opel - vw de 2 litri aspirate, eu o sa le stric un pic calculele,
Or sa reapara polizoarele, b16, b18, typer, fsi-urile...o sa fie ceva stransa grupa

SiCeDaca 25-10-11 14:19

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 4668351)
Asteptam comunicarile cu schimarile... Sa ne pregatim din timp..Succes si multumim

Bravo. Bine spus. Tre sa ne pregatim pt la anu. Dar cand va avea loc festivitatea de premiera? De curiozitate.

shadowro 25-10-11 14:53

Quote:

Originally Posted by Rius (Post 4668400)
O sa reinvie lupta honda - opel - vw de 2 litri aspirate, eu o sa le stric un pic calculele,
Or sa reapara polizoarele, b16, b18, typer, fsi-urile...o sa fie ceva stransa grupa

La street toate masinile cu motorizarile enumerate de tine sunt in aceeasi grupa !

gaju 25-10-11 15:26

baieti

hai sa ramanem pe topicul cursei

eu am vb doar de street,profi ramane identic

alexone 25-10-11 15:51

Tebuie facut ceva cu astea turbo, cel putin la street ... le-ar trebui o grupa separata pentru ca merg tunarite mult mai grav decat un aspirat.

All times are GMT +2. The time now is 09:29.

- Copyright 2026 4Tuning