![]() |
Re: 23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE
Quote:
Si grupa sa luat cu 14 si |
Quote:
1. 13.4 mini 2. 13.6 urs rosu 3. 13.7 urs TIR 4. 13.92 urs gri HAA 5. 13.99 urs gri FUR Au fost 5 timpi sub 14 s. Deci greu sa iei o cupa cu timpi peste 14 la S2. |
Mini mi se pare ca a avut si un 13.3 da s-ar putea sa ma insele memoria...Oricum, eu consider ca am incheiat anul competitional cu un succes, a fost o cursa superba, nu a plouat (desi la vecini in Constanta plouase)masini multe si prieteni multi! Nu mai am nimic de comentat, astept cu nerabdare festivitatea de premiere si desigur, noul sezon de drag-racing :D Multumiri tuturor!
Lascarica, asteptam pozeleeeee!! :D:D:D:D |
Felicitari echipei Drag racing Events ! datorita lor a crescut nivelul curselor de drag si in Romania !
|
Quote:
|
Quote:
|
Geox multumesc de poze!!!
|
Quote:
urs 2,5 turbo - semislick,full interior -11,4 chiar e o performanta audi cosmin - 10,4 cu 1,6 60 ft cu gume de strada,fara slickuri eu unu il apreciez enorm,mail ales ca cel mai rapid BMW de la noi e la 10,9 cu slickuri si golit( si cilindree mult mai mare) cu acest timp cred ca una dintre cele mai ghita - porsche - a tras tot anul,sincer imi pare rau ca nu a reusit sa coboare sub 10,il merita cel putin din pct de vedere al ambitiei si a luptei care a purtat-o tot sezonul cu "9,9" skoda dop - chiar daca acum nu a avit treapta 1 , 11,4 cu un autoblocant si slickuri adevarate poate intra la 10,care pt nivelul nostru de FWD este ceva,cel putin pt moment Quote:
indiferent 11,9 pt "batranica" nu e rusinos deloc,la anu sigur e mult mai jos Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Asteptam comunicarile cu schimarile... Sa ne pregatim din timp..Succes si multumim
|
Quote:
Campionatului National de Accelerare-Drag al MNASZ pe anul 2009 " si anume: "Auto sub 2000 ccm normal aspirate si sub 1600 ccm diesel Include: Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti sau integrala, avand motorul pe benzina cu cilindreea sub 2000cmc inclusiv normal aspirat si toate masinile diesel (explozia nu e cauzata de scanteie) sub 1600cmc (inclusiv) aspirate sau supraalimentate SIMBOL: AP5 " Eu sunt pentru :twisted: O sa reinvie lupta honda - opel - vw de 2 litri aspirate, eu o sa le stric un pic calculele, Or sa reapara polizoarele, b16, b18, typer, fsi-urile...o sa fie ceva stransa grupa |
Quote:
|
Quote:
|
baieti
hai sa ramanem pe topicul cursei eu am vb doar de street,profi ramane identic |
Tebuie facut ceva cu astea turbo, cel putin la street ... le-ar trebui o grupa separata pentru ca merg tunarite mult mai grav decat un aspirat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning