Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Calibra GT (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/27986-opel-calibra-gt.html)

Sasha_z 03-05-07 19:27

Re: Opel Calibra GT

ms pt raspuns...o sa ma interesez....duminik s`ar putea sa ma duc in targ la Arad...sa vad dk imi covine cev pe acolo...

LiviuTZ 03-05-07 19:33

4 Attachment(s)
Se pare ca eu am onoarea sa postez pozele cu frumusetea asta...felicitari George!!

georges14 03-05-07 19:35

Merci LiviuTZ , de la mine nu au mers
Ce parere aveti? nu luati in seama sforile de la plasa din spate

alex_S 03-05-07 19:35

............................:shock: :shock: :shock: :shock: ...................ce plm sa mai zic............nu mai am cuvinte...super tare masina felicitari!!!! ;)

Sasha_z 03-05-07 19:36

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 882805)
Se pare ca eu am onoarea sa postez pozele cu frumusetea asta...felicitari George!!

foarte frumoasa masina...sa ai bafta cu ea....

Tataee_^ 03-05-07 19:42

M'am tot uitat la masina , arata super, ce lipseste este prelungirea capotei, cand ii faci o prelungire?

LiviuTZ 03-05-07 19:42

da...nu este a mea...este a lui George...

georges14 03-05-07 19:44

Merci!!! ma bucur ca va place, imi creste tensiunea :) prelungirea o sa o fac in Franta cand ma intorc ;)

DirectHIT 04-05-07 11:41

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 882768)
m`ar bate gandu sa`mi cumpar si eo o calibra....ceva preturi stiti???

Intra pe bazar la mashini tunate si da-i search Calibra.... vezi ca e una Blonda (Galbena) ca a mea dar e turbo, adik 4x4 si e dusa undeva pe la 330 Bhp... are cip de phase 3.5 de la EDS e cel mai mare din cate shtiu eu... Manca tot de viu mashinutza aia... daca nu cauta una ca a mea cu motor in 8 valve.. e cel mai slabutz... la o calibra cel mai mult sa te intereseze tabla sa nu fie ruginita pe sub, praguri, aripi (problemele obisnuuite la opel), ca mecanica se reface, piesele nu sunt scumpe deloc... si ca fiabilitate eu unul sunt foarte multumit de ea (am si probat 6 Calibre pana sa ajung la asta :) )... Bafta!!

Sasha_z 04-05-07 14:20

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 884041)
Intra pe bazar la mashini tunate si da-i search Calibra.... vezi ca e una Blonda (Galbena) ca a mea dar e turbo, adik 4x4 si e dusa undeva pe la 330 Bhp... are cip de phase 3.5 de la EDS e cel mai mare din cate shtiu eu... Manca tot de viu mashinutza aia... daca nu cauta una ca a mea cu motor in 8 valve.. e cel mai slabutz... la o calibra cel mai mult sa te intereseze tabla sa nu fie ruginita pe sub, praguri, aripi (problemele obisnuuite la opel), ca mecanica se reface, piesele nu sunt scumpe deloc... si ca fiabilitate eu unul sunt foarte multumit de ea (am si probat 6 Calibre pana sa ajung la asta :) )... Bafta!!

ms...o sa ma interesez si o sa caut...

Rares_CRM 04-05-07 17:04

am vrut sa-ti zic si eu de prelungire la capota, da vad ca a mentionat deja Tataee`, in rest f frumoasa masina, imi place cum a iesit ;)

DirectHIT 04-05-07 17:11

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 882814)
Ce parere aveti? nu luati in seama sforile de la plasa din spate

Superba. superba, superba, No Comment, a ieshit o Calibra foarte frumoasa, sper sa ai grija de ea si sa o pastrezi intr-o stare cat se poate de buna... Bafta in continuare!

georges14 06-05-07 17:28

Merci inca o data , marti ii pun si folie pe geamuri si joi am taiat-o spre Franta, inca 2300 km de drum

Rares_CRM 08-05-07 16:08

asteptam si niste poze cu folia pusa :)..inainte sa pleci spre casa, dar daca nu apuci, e bine si cand ajungi acasa, numai sa pui! :D

georges14 10-05-07 16:40

Poze nu mai am timp sa pun, am pus folie pe toate geamurile. maine plec, Bafta la toti

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning