![]() |
Re: Opel Calibra GT
ms pt raspuns...o sa ma interesez....duminik s`ar putea sa ma duc in targ la Arad...sa vad dk imi covine cev pe acolo...
|
4 Attachment(s)
Se pare ca eu am onoarea sa postez pozele cu frumusetea asta...felicitari George!!
|
Merci LiviuTZ , de la mine nu au mers
Ce parere aveti? nu luati in seama sforile de la plasa din spate |
............................:shock: :shock: :shock: :shock: ...................ce plm sa mai zic............nu mai am cuvinte...super tare masina felicitari!!!! ;)
|
Quote:
foarte frumoasa masina...sa ai bafta cu ea.... |
M'am tot uitat la masina , arata super, ce lipseste este prelungirea capotei, cand ii faci o prelungire?
|
da...nu este a mea...este a lui George...
|
Merci!!! ma bucur ca va place, imi creste tensiunea :) prelungirea o sa o fac in Franta cand ma intorc ;)
|
Quote:
|
Quote:
ms...o sa ma interesez si o sa caut... |
am vrut sa-ti zic si eu de prelungire la capota, da vad ca a mentionat deja Tataee`, in rest f frumoasa masina, imi place cum a iesit ;)
|
Quote:
|
Merci inca o data , marti ii pun si folie pe geamuri si joi am taiat-o spre Franta, inca 2300 km de drum
|
asteptam si niste poze cu folia pusa :)..inainte sa pleci spre casa, dar daca nu apuci, e bine si cand ajungi acasa, numai sa pui! :D
|
Poze nu mai am timp sa pun, am pus folie pe toate geamurile. maine plec, Bafta la toti
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning