![]() |
Re: Masina mea_dacie berlina TM 24 ADY !!!
Quote:
|
Quote:
|
Mi-am luat detector de radar identic cu cel cu care am pus poze.Am ales modelul acesta datorita raportului pret-calitate bun zic eu si pt ca modelul acesta m-a ''salvat'' de cateva ori...
|
sa imi spui si mie un pret cat ceri pe jantele ale cu to cu flanse.Si eleronul de il am eu pe luneta e 200de mii.Daca vrei ,..eu stiu iti iau si tie unu
|
nu stiu la care jante te referi...Mersi de informatia legata de eleron,daca cumva nu gasesc alt model prin zona pe la mine o sa apelez la tine
|
te-ai gandit sa meri p camp sa ari ku ea..:)))=)))!
glumeam..:P! arata bn..;) manerele de la usa..aratau mai bn negre... sau cu "clapa".. dk ai bani sa-ti iei fete noi la usa.. sau usi noi..:D !;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am ''reusit'' sa sparg prelungirea fatza :
|
Am o intrebare : din ce cauza imi crapa cauciucurile pe lateral?pe spate deja am avut explozie din cauza asta,iar pe fatza am cauciucuri Michelin cumparate noi acum 2 ani si azi am vazut ca au inceput si astea sa-mi crape in lateral cu toate ca au inca ''carne'' foarte buna pe ele?Astept pareri si ..ceva solutii pt a evita asta pe viitor...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.uitate mai bn la poze si vezi ca amandoua tevi sunt afumate 3.sunt originale pt k eu nam mai vazut tips gros si cu sita in interiorul tobei si mai ceva dute undeva prin magazine si cauta ca le gasesti la vreo 50-100 euro 4.nu mai vb anapoda k nu sti sa faci diferenta dintre un tips si un original 5.nai ascultat inca sunetul sai faci o diferenta intre tips si original:lol: |
apropo am vrut sa spun ka 50-100 o toba nu amandoua cel putin asa am vazut eu k kosta intr-un magazin
|
Quote:
|
pai zic dar nu trebe sa ma creada nimeni dk nu a vrut
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning