Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   interior oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/27808-interior-oltcit.html)

Ja_Rule 26-01-07 20:52

Re: interior oltcit

trimite`mi mie poza pe mess ... ja_rule_sereno sunt online

**COSMIN** 26-01-07 22:03

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 716607)
:P uuu... trec in vizita prin oras, ca am prieteni in GR.. :P

Te Astept In Vara Magos ...Atunci Am Programt Un Tuning Day In Giurgiu...Mi-as Face Placere Sa Vii Sti Tu...Daca Esti Interesata Da-mi Un PM Cu Id Tau Si Itzi Voi Mai Da Detalii Pe Messenger...

Ja_Rule 29-01-07 00:50

mergem impreuna magos .. pe benzina ta :P

B-83-DAC 29-01-07 16:09

lasa ma ca imi fac eu masina :)) si va alerg pana in giurgiu =)) de fapt incercati sa ma alergati pana acolo =)))))

**COSMIN** 29-01-07 19:55

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 721086)
lasa ma ca imi fac eu masina :)) si va alerg pana in giurgiu =)) de fapt incercati sa ma alergati pana acolo =)))))

DAC-ule daca reusesc sa obtzin autorizatzia esti bine venit in giurgiu...si nu numai tu:)..daca mai vrei sa afii informatzii legate de tuning day da-mi un PM cu id tau si mai vb pe messenger..

Magos 30-01-07 14:24

Ja-Rule... Pana atunci imi pun GPL... =)) DrAC'ule ... In 2 zile ajungem si noi... :D

Magos 13-05-07 22:11

ia sa reinvie acest topic!!!!

pana la urma si la urma, nu mai are nimieni nici o idee traznita pentru interior...?? chiar v-ati plafonat toti pe comuna piele bej?? nu mai vine nimeni cu nimic nou?? :)

astept... :D

bodyspeed 13-05-07 22:17

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 899416)
ia sa reinvie acest topic!!!!

pana la urma si la urma, nu mai are nimieni nici o idee traznita pentru interior...?? chiar v-ati plafonat toti pe comuna piele bej?? nu mai vine nimeni cu nimic nou?? :)

astept... :D

eu... l-am facut.....foarte diferit.....de toti....:D :D :D , chiar traznita...
poze.in curand..cand e gata...machina..:D
bafta.

vali-tgm 13-05-07 22:18

oricum Magos aici ai idei si exemple incat sa iti poti face 3 oltcituri fara sa te repeti :D

e_Max 13-05-07 22:38

si eu am ideei pe care o sa le pun in practica sa vedem ce o sa iasa

Magos 13-05-07 22:40

he he he...si tu chiar crezi ca sunt destule idei>??? :D

sanducu_georgescu 27-05-07 12:54

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 899480)
he he he...si tu chiar crezi ca sunt destule idei>??? :D

Tocmai ti-am vazut pozele,arati demential,dar mai ales si intr-un oltcit.Imi pare bine ca avem o olterita asa frumoasa printre noi.Iti doresc multa bafta in continuare.Eu mi-am vopsit bordul argintiu iridiu,mi-am facut niste ceasuri de pe forum,dar inca nu le-am montat,arata super si cu un pic de munca.Pa.

gbry_el_05-RSG 27-05-07 21:29

eu vreau sa il fac alb cu rosu. unde e alb ata cusaturilor sa fie rosie si unde e rosu ata sa fie alba. simplu si o combinatie reusita. masina e rosie,jantele o sa fie albe. se creaza o legatura intre ele. :D

e_Max 27-05-07 22:23

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 921291)
eu vreau sa il fac alb cu rosu. unde e alb ata cusaturilor sa fie rosie si unde e rosu ata sa fie alba. simplu si o combinatie reusita. masina e rosie,jantele o sa fie albe. se creaza o legatura intre ele. :D

bai frate miai furat ideea:sad: da nui nimic am cazut si mam murdarit umpic

gbry_el_05-RSG 27-05-07 22:36

ideea e asemanatoare. conteaza modelele de pe fetele de usi,ce model pui si pe scaune, aceste detalii fac diferenta. sunt multe interioare rosu cu alb. conteaza nuanta de rosu, poare nu e alb perfec si e un alb spre crem,sint multe detalii ce il poate face un interior unic.ideea nu ti-am furat-o. poate avem acelasi gust dar nu si imaginatie. la sfarsit sunt sigur va nu o sa fie la fel:D

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning