![]() |
Re: interior oltcit
trimite`mi mie poza pe mess ... ja_rule_sereno sunt online
|
Quote:
|
mergem impreuna magos .. pe benzina ta :P
|
lasa ma ca imi fac eu masina :)) si va alerg pana in giurgiu =)) de fapt incercati sa ma alergati pana acolo =)))))
|
Quote:
|
Ja-Rule... Pana atunci imi pun GPL... =)) DrAC'ule ... In 2 zile ajungem si noi... :D
|
ia sa reinvie acest topic!!!!
pana la urma si la urma, nu mai are nimieni nici o idee traznita pentru interior...?? chiar v-ati plafonat toti pe comuna piele bej?? nu mai vine nimeni cu nimic nou?? :) astept... :D |
Quote:
poze.in curand..cand e gata...machina..:D bafta. |
oricum Magos aici ai idei si exemple incat sa iti poti face 3 oltcituri fara sa te repeti :D
|
si eu am ideei pe care o sa le pun in practica sa vedem ce o sa iasa
|
he he he...si tu chiar crezi ca sunt destule idei>??? :D
|
Quote:
|
eu vreau sa il fac alb cu rosu. unde e alb ata cusaturilor sa fie rosie si unde e rosu ata sa fie alba. simplu si o combinatie reusita. masina e rosie,jantele o sa fie albe. se creaza o legatura intre ele. :D
|
Quote:
|
ideea e asemanatoare. conteaza modelele de pe fetele de usi,ce model pui si pe scaune, aceste detalii fac diferenta. sunt multe interioare rosu cu alb. conteaza nuanta de rosu, poare nu e alb perfec si e un alb spre crem,sint multe detalii ce il poate face un interior unic.ideea nu ti-am furat-o. poate avem acelasi gust dar nu si imaginatie. la sfarsit sunt sigur va nu o sa fie la fel:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning