![]() |
Re: b 39 tdh
la a mea normal ...cum ai fi putut sa t uiti la masina ta din ea :)))...acum ai inteles ....si scuze pt greseal din neatentie!
|
nu te supara ai dat cu ulei pe cauciucuri de a scos atita fum deci nu te supara nenea ca te intreb dar so topit cauciucurile .
|
so topit rau di tot bai baieti....... altele la rand pana o sa cada ambreiaju d tot:)
|
azi? iar ne afumi? :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:):):):):):):):) pilaf
|
:)) daca a baut altceva in loc de suc de morcovi :))
|
sa curga vinu` ,sa curga vinu` si a curs din vana de la subsol pana au crapat pistoanele 1cu 4 .....da domne l-au lasat tentaculele omu nu mai putea ..asta este lasa ca schimba el pistoanele cu unele cocosate de la batrani....morcove ..un sfat de la batrani ....alcoolul trebuie sa-l bei u ...nu sa te bea el pe tine:)))))
|
s-a dus draq TEDY...omul vroia sa se faca sarma ca se cam transformase in varza
|
acum facetzi haz de necazul omului ...ia punetzi voi poze si cu altii care mai erau in starea asta ...cei drept morcovul a fost intr-o stare avansata de ebrietate ....dar sa nu uitam ca si altii erau ametiti da???
|
daaaaaaaaaaaa............... bine mahhhhh....... radeti si voi acuma k am baut si io odata si ............. mi sa taiat filmu :))
|
baaaaaaaaaaa, esti prafffffffffff, taraneeeee ai baut tu ma? =)))))))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning