![]() |
Re: Maşina mea: My Little Corsa [2] 1.4 16v
ma bucur ca ai facut-o!in sfarsit te vad si pe tn 99% multumit!
app...farurile alea daca nu mai au oglinda lucioasa mai bat calumea seara? PS:super consola cu stickerbomb;imi place la nebunie!:D |
Quote:
bravo brooooooo ma bucur ca ai rezolvat motorul. acum sa o vedem cu suspensia :D bravo !! |
Bravo bai baiatule! Sunt mandru de tine!!! Sa ne vedem cu bine!
Inca de 12 ori felicitari!!! |
Felicitari, in sfarsit de cand astepti si tu masinuta sa fie ok :-P Bravo si succes mult in continuare :) Abia astept sa o vad ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi am incercat montarea suspensiei ... am reusit dar maine ma duc din nou la service sa il scot amortizoru fata dreapta dupa sa il pun la loc apoi neaparat la autosoft ptr geometrie :-s merge parca as avea 8 roti :-s ...
Totusi maine am sa scot reglajele de la arcurile spate :D sa coboare maxim :D si la fata oi mai vedea ce ii fac sa cada si mai mult :D Multumesc Andrei (WRC) ,Cimpy ... |
Hai Chyry cu Buburuza pe strazi ( gata facuta ) , si cand iti iei prietena de la liceu .....SA NU UITI SI AL TAU PRIETEN ! :))) " Vedeamash in masina ta CURAND ! " ti'am dat de jurat , ca asa'i in Pantelimon ! Glumesc ! STIMA CHYRY !
|
Bravo Chiry , felicitarile mele!! Ai o masina asa cum ti-ai dorit , BRAVO :2gun::2gun:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Paparatii
|
Acum iti trebuiesc doar niste jante :D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
In alta ordine de idei am terminat cu montarea suspensiei (Destul de multumit dar m-ai am filet :D ) ,dupa am schimbat si capetele de bara, fuga la autosoft unde ... am avut neplacerea sa-mi dau bara jos ca sa imi poata face unghiul de fuga/cadere ... (pentru ca am buza si nu citeste aparatul ) ... si inca o achizitie sper sa dea bine ... haionul clean ! |
Hehe, ai luat haionul, arata bine. Sus cu el, sa fie gata de poze in weekend.
Arata blana, bro :oops:. "Piesa" aia rosie ai luat-o ? P.S: Mai lipseste un parasolar de pe parbriz... |
Felicitari,Felicitari :) chiar a iesit super, apropo cat ai dat pe cartea stickerbomb si cam cat poti acoperi ca suprafata cu ea ? Bafta!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning