![]() |
Re: Piatra-Neamt
Salut la toti , tocmai m-am inregistrat si tin neaparat sa va felicit pe toti care ati contribuit la aducerea Tuningului Pro in Piatra Neamt si sper ca pe viitor veti avea si curse in vizor , caci oraselul nostru are un potential imens de niste circuite ... apetisante :D .
Inca nu am carnet dar sper ca vara asta se va schimba treaba ;) si am o intrebare cu o masina , un BMW de vanzare cu pretul de 2200 euro , era prin fata pe la Unic , cu capota motorului modificata , praguri laterale , geamuri fumurii , jante din aluminiu si toba de esapament modificata plus ceva sistem audio ... se merita pretul pt masina asta ? :rolleyes2 adica nu e cam putin cat cere pe ea , asta insemnand ca ar fi cam uzata sau cam stricata , desi omu' respectiv mai circula cu ea ?? Modelul de BMW nu-l mai stiu ... |
Quote:
2.motoru nu suna prea bine din cate l-=am auzit io Bafta de vrei sa iti cumperi masina ....ai grija ce alegi:!: |
Mersi omule , era pentru un prieten , el vroia sa o cumpere , eu dupa ce imi iau carnetu' o sa folosesc Volkswagenu' GTIII a lu' taikmiu :D si o sa-l modific ... "usor" ;) asta pana o sa imi pot cumpara eu o masina ... un BMW M3 de preferat
seria noua ... |
neah nu se merita sa dai banii pe masina aia...am auzit k`i varzet la motor...:P bafta!
:twisted: |
m3 arata bine dar are pretentii prea mari de pret pt ce ofera!!!! bafta
|
la banii care ii dai pe m3 iei ceva mai ieftin bagi ceva bani in ea si nu se va compara cu m3-ul:twisted:
|
uite o masina de 2000-3000 de euro care merita e nissan 200sx 1,8 16v turbo.;.170CP...e chiar super tare masina
|
e corect, nissanul e mai ieftin, dar m3-ul are o istorie care n-o poti depasi, are performante pe care le stie toata lumea, are o imagine aparte, toate astea nu le prea poti cumpara cu bani...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning