![]() |
Re: E46 - 320D FL '03 project !
arata bine cu jantele astea.....suspensia insa ar completa`o...tine`o tot asa.
|
Un proiect de urmarit. Felicitari !
|
Quote:
|
deocamdata is oprit cu proiectul,deoarece vremea nu imi permite si astept si un raspuns pentro o toba,sa dea bine pe bara:lol: .multumesc tuturor pentru complimente si pareri.
ps-in privintza jantelor.mie imi plac cum dau,chiar daca nu sunt ceea ce cautam exact,sunt mai bune decat cele pe 16 si schimba mult. apreciez parerea fiecaruia:-) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am o statie de amplificare cu 4 canale montata deja ..2 canale pt subwoofer si celelalte 2 pt boxele din spate as vrea sa le schimb cu unele focal de 2 cai de 16,5cm 70W rms dar nu stiu daca intra ale masinii sunt 16cm ...probabil o sa fac niste suporti cu prindere ca cele originale in cele 3 suruburi (pe net am vazut suporti dinaia dar o sai fac eu nu cred ca ii asa de greu ).. merci pt raspuns |
galeria de admisie nu e modificata.are niste garnituri de cauciuc in jurul clapetelor,dar cunosc cazuri unde au cedat si alea.acele galerii se monteaza pe euro4 daca nu ma insel.oricum pentru sigurantza eu le-am anulat.pe spate am cumparat suporti pentru difuzoare de 16,5 si vin perfect.
|
Quote:
|
[QUOTE=Kalasnikov86;4975381]galeria de admisie nu e modificata.are niste garnituri de cauciuc in jurul clapetelor,dar cunosc cazuri unde au cedat si alea.acele galerii se monteaza pe euro4 daca nu ma insel.oricum pentru sigurantza eu le-am anulat.pe spate am cumparat suporti pentru difuzoare de 16,5 si vin perfect.[/QUO
de unde pot sa fac rost de dopurile alea ..nu am incredere in tranzactiile facute pe net..multi am auzit ca au scos clapetele si au taiat axele ..e ok asa ¿¿ voi ce parere aveti ?..nu poa´ sa scape din capatul ala care il roteste si sa intre in motor .. scuze ca mam bagat pe postu tau .dar ma inebuneste ideea ca poate sa rupa motoru cand masina merge perfect.. |
am cam ramas in urma cu proiectul ,dar bine ca a venit caldura,asa pot incepe si eu sa foliez masina.dupa cum se vedea si in poze motorul era foarte murdar de cand am luat masina,dar azi a primit o baie pe cinste:D,cat de curand voi atasa poze cu noi upgrade-uri(pachet M,si alte chestii:D).:D.
|
10 Attachment(s)
O sa postez eu pozele , ca la el netul e prin lita :)))))
|
Salutare ! Foarte frumoasa masina .. felicitari .. si eu sunt din Barlad si am tot un Bmw 320d e46 din 2003 Fl , exact ca al tau :)) . Lasa-mi si mie un PM cu id-ul tau de messenger , sa vorbim , vad ca te pricepi la mecanica , poate ma ajuti si pe mine cu cate ceva :P.
|
Quote:
Stiu masina , chiar vroiam sa te opresc de vreo 2 ori , ca vroiam sa testez ceva , dar deh, stii si tu cum e cand nu cunosti omul si nu poti sa cauti anturaj asa cu el aiurea ! iti dau pm ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning