![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
arata super fain..:) la final va fi lipit de luneta(tribalul) sau cum va fi atasat?
asta in ideea in care va trebui schimbata luneta..la un moment dat?:???: fara cuvinte..nu pot sa zic nimic :oops: Felicitari :wink: |
daca isi face matrita dupa ...sa'i zic asa...."spoiler de luneta" atunci il doare la basca dak i se sparge k in 2-3 ore isi face altu'....auzi zozo....motoru asta nu l'ai avut in 2005 la ITS pe firebirdu' ala cu capota transparenta??
|
ba da,dar era camaro z28.
tribalul de pe luneta vine lucrat intruna cu caroseria dar cu o smecherie,roata la matrita din fibra de sticla din care este propriu zis facut tribalul este in cantul ei incorporat un cablu sustire din otel si un capat sta inafara 2mm in partea dejos care nu se vede ,dac sant probleme ca se sparge lunete sansele fiin 1 la 1 mil ,trag de cablu si efectiv imi taie matrita de pe geam roata jos. ce vreti mai mult de atat,vam dat si un pont bun:):) |
nebunu' tot nebun ramane....:):):) foarteee tareee....bafta si mai hai si pe la wsr vinerea k esti foarte bine venit ....adu'l si pe schulli sa'i vedem "inaripata" pune plz o poza cu lambo'doorsu de pe tico ;)
|
ZOZO ....ai primit mesajul privat trimis de mine ?
|
tu chiar vrei sa vi sa lucri la mine?
ai masina?scriemi un PM cu ce stii, la ce te pricepi .si fara sa le infloresti:) |
Frumoasa luneta succes in continuare!;)
|
5 Attachment(s)
Zozo... ce zici merge reparat asta? Spune-mi si mie te rog.. sa stiu sa il cumpere unchiumiu din germania sau nu..? Ar pica cam ieftin.
|
sigur ca se repara,trimitel cu fan curierul.
detali.0749119694 |
masacre o iesit semnatura! felicitari celui care a facut'o!
|
Sunt suparat :(((. Cred ca e o tzapa. Spoilerul e pe ebay in germania. Si nu a licitat nimeni pe el... + ca mai cere ala 35 de euro pe transport in germania... ce e prea mult. Nu o sa am spoilerul :(((
|
pai la cat e de mare coletul...pt un spoiler..pretul din D...pana in RO e ceva normal..crede-ma am mai cumparat cate ceva de pe ebay :wink:
ON-TOPIC: a ieist bine...semnatura.. :oops: |
1 Attachment(s)
Quote:
PS. Zozo ai ceva de Focus? Orice.. daca ai pune te rog frumos poze :D. In poza asta.. acolo in spate par niste spoilere ca Rieger`u ala care l-am vrut eu. Sorry de OFF-topic. |
8 Attachment(s)
am pre[arat un focus,este in bucuresti masina,si a fost si la 4tuningday anul trecut.avea culoarea verde cameleon.
ati pun niste poze care le-am f cand am terminato. daca vrei am barile astea.:) |
Hehehehe deci a iesit si semnatura 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning