![]() |
Re: Vw Polo
:shock::sad::zombie:
|
Daca nu vrei neaparat nou...pot sa iti caut un H701 la un pret acceptabil...
|
astept oferta! pret+timp de livrare
|
5 Attachment(s)
amplificatoarele:
Helix A4 Competition Blak GroundZero Hydrogen GZHA5125x |
sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de el...arata bine HELIX-ul A4 ;))
|
in sfarsit au venit,ha ha,sa le stapanesti sanatos si bafta cu ala mic ce iti mai lipseste
|
hopa ... :) iaute ce si-a luat domnu bigu ... bv tie .. sa le stapanesti sanatos ...
ce chichineatza e a4-le ala pe langa groung zero ... :) |
@ ovidiu : ala mic cica nu se mai fabrica si cica varianta noua ar fii avand tech imprint samd....
@ animalutz & pilula msms e chichineatza da da din coate :D gzul arata asa penal pt ca urmeaza sa fie vopsit in darkchrome si cu un logo de zile mari pe el, ramane surpriza(din categoria Mpower pe dacie) |
daca pui un logo de JBL pe el ai un 10 de la mine :D .. ar trebui sa faci si o incinta fake (tub cu logo JBL) pt jl-u ala :))
|
6 Attachment(s)
Poze cu:
1. condensatorul Dietz de 3farazi cu display amperi si volti (si acesta la randul lui va fi vopsit un darkchrome) 2. distribuitorul GroundZero (3 sigurante mini ANL , voltmetru digital +alarma pt scaderea tensiunii) 3. izolarea capacului de plastic de pe hayon cu spray bituminos Caliber si un strat de spuma |
masina a fost votata no1 a lunii pe siteul :) scz de reclama dar tb sa ma mandresc :)
|
ohoo ... felicitari ... dar vad ca nu te sfiesti sa "furi" cupe de peste tot !
|
Finala Nationala EMMA 2008 va avea loc in Brasov, in data de 11.10.2008
deci bigule nu stiu de unde scoti un procesor dar mai ai mai putin de o luna ca nu accept sa nu iti ascult masina:) baga mare ca ne vedem garantat atunci,ceau |
ma jur ca imi vine sa plang de oftica, am gasit unul pe ebay, mi-l poate lua cineva din anglia, buba e ca tb sa-i trimit maixim pana luni cei 260 de lire, bani pe care in momentul acesta nu ii am . bine ca ma plimb peste tot prin tara dupa concursuri si atunci cand e la mine acasa ceva, NU AM CREIERUL sistemului... nu intra zilele in sac, poate cine stie, castig duminica seara la loto si m-am scos, altfel nu vad nici o solutie... imi pare sincer rau ca nu iti pot arata sistemul! :(
|
Pai imprumuta si tu la cineva ca nu e o suma uriasa!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning