![]() |
Plecam vineri noaptea si ne intoarcem duminica noaptea.
Andrei pleaca de joi noaptea sau vineri de dimineata, el tre sa fie mai repede acolo ca sa bage masina. Nu are rost sa vi sambata viitoare acasa, ca nu o sa fie nimeni, o sa fim toti plecati, asa ca mai asteapta si tu o saptamana, si vi sambata cealalata, cand o sa vina si baietii din Arad. Ma duc sa fac baie, si sa merg la scoala :D] Tu scrie acolo, ca vin eu :P |
Ce fain ......cand ziceti ca mergeti ....cand va razganditi......si care vroiam sa vin acasa... :cry: ..dar lasa ca voi va suciti ca vremea cu plecatu asta la bucale....poate pana vineri imi trimiti sms ca pot sa vin acasa :wink:
|
Se poate, dar nu prea cred..
Nu stiu :) Mai vedem.. Hai ca te las, ca ma duc la scoala, merg sa-mi fac freza si-am plecat:) Tre` sa actionez la blonda aia, sti tu :wink: Numa bine 8) |
Ceau varutz....bafta la scoala....las' ca poate mai vb sapt asta... iti tin pumnii (in privinta blondei) poate cand vin acasa te gasesc cu ea de mana... :wink:
|
Buahaha! Mutzule hai sa tragem un chef in cinstea blondinei. Eu vin cu muzica + 2 sticle de wisky tu cu casa altu cu femeile samd.
|
|
9 Attachment(s)
Membru nou
Radu Imi cer scuzt pt claritate, la cateva poze.. o sa fac mai multe si mai clare cat de curand. |
dadi am pus pozele asa cum mi-ai cerut
8) |
Nice ride, bine ai venit Radule.
Silviu, baga ochiu pe aici. :wink: |
Cielo tunat!!! :dribble: :dribble: :dribble: :inyourfac
|
Cazare pt cei care vin in Bucuresti:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...227&highlight= |
V-ati revenit dupa buc ?? :) Ceva poze, filme....
|
:D Sal baietzi sunt pustiul care v-a adus stickerele cu 4 tuning....cum vi-sa parut la bucuresti ? :)
|
Eu sunt cel care ti le-a cerut :)
A fost misto, pacat ca organizatorii nu ne-au lasat sa rupem masinile afara dupa show .. Dar tot a fost ceva show, in rest a fost super ok. 8) |
Re:
Quote:
in curand in 2 ,3 zile ve -tzi vedea si ceva poze si filme :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2025 4Tuning