Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile Voastre Preparate de XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/2605-masinile-voastre-preparate-xxdadixx.html)

EvLSant0S 18-02-05 15:43

3 Attachment(s)
Sper sa nu te superi , pana face xxdadixx treaba cum trebuie am facut si eu ..asa... macar ca idee

inafara de spoiler fata si praguri

am marit jantele

am lasat masina mai jos .. si cam atat , sper sa-ti placa..

zzero 18-02-05 17:52

Mersi mult!!!E ok si asa pt a-mi da seama cum vine.Si nu mi se pare rau deloc.Vreau sa imi fac bara asa si nu prea stiam cum o sa vina.
Oricum astept si veriunea lui DADI cu masina vopsita complet si bara montata+praguri.Daca se poate.Imi voi face cel mai bine o parerea asa.

xxdadixx 18-02-05 21:36

Imi pare enorm de rau. Treaba cu calcluatorul e critica. Ma restrange spatiul pe hard pt ca a bulita o partitie importanta. Primesc aproape zilnic mesaje pe messenger cu masini sa le modific. Nu am 4 maini si nici timp non stop. Problema e ca mai trebuie sa asteptatzi asta e imi pare rau dar bine ca baietzii, uni dintre voi au invatat cate ceva si lucrarile lor chear prind forma asa cat sa va facetzi o idee despre cum va arata masina. Eu mi-as dori enorm de mult sa vad o masina modificata de mine virtual si pe urma transpus kitul in realitate!

blazeyblaze 19-02-05 04:20

hai frate chiar nu vrea nimeni sa imi faca si mie m5-ul?????

driver 19-02-05 08:45

1 Attachment(s)
dak te rog faci un pik de tuning si la fosta masina(pontiac firebird)

driver 19-02-05 08:51

1 Attachment(s)
desi nu prea vad c ai mai putea sa'i faci spoileru fata putin finisat si alte jante(mai mari)si spatele lasat mai jos si luneta neagra(fumurie)

zzero 19-02-05 10:02

OK, DADI, am inteles mesajul tau.Atunci...voi astepta pana o sa imi vina si mie randul, nu??? :lol:

EvLSant0S 19-02-05 10:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blazeyblaze\"

Pozele sunt facute cu telefonul ...

orice ai pune pe masina .... se vede clar ca e .. am incercat , i-am pus niste super lexani`uri ... si se vedea de la o posta ca-s puse pe pc ...

pun poza ?

steph 19-02-05 11:17

1 Attachment(s)
hahaha da poate s aimi faca si mie masina ?

da de pe poza asta :D

tng 19-02-05 12:51

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"CataNOS\"
xxDADIxx incearca sa lucrezi un pic si p masinutza asta. Mersi! Bafta

Cu acordul lui DADI pot sa \"prepar\" yo masina lui Cata si sa o postez aici?
..pt a-ti mai usura tie putzin munca.

blazeyblaze 19-02-05 15:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"blazeyblaze\"

Pozele sunt facute cu telefonul ...

orice ai pune pe masina .... se vede clar ca e .. am incercat , i-am pus niste super lexani`uri ... si se vedea de la o posta ca-s puse pe pc ...

pun poza ?

da da da thx

EvLSant0S 19-02-05 16:04

3 Attachment(s)
uite... asta e facuta in 5 min , pe cealalta la care am stat 30 de min , am sters-o , era useless ..

SUS VIOARA !!!!!!!!

shadow 19-02-05 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Imi pare enorm de rau. Treaba cu calcluatorul e critica. Ma restrange spatiul pe hard pt ca a bulita o partitie importanta. Primesc aproape zilnic mesaje pe messenger cu masini sa le modific. Nu am 4 maini si nici timp non stop. Problema e ca mai trebuie sa asteptatzi asta e imi pare rau dar bine ca baietzii, uni dintre voi au invatat cate ceva si lucrarile lor chear prind forma asa cat sa va facetzi o idee despre cum va arata masina. Eu mi-as dori enorm de mult sa vad o masina modificata de mine virtual si pe urma transpus kitul in realitate!

Daca astepti pana in vara o sa vezi cel putin spoilerele si pragurile care le-ai pus tu pe a mea, o sa le vezi in realitate!!! :D

driver 03-03-05 17:29

o uitat lumea de topicu' asta?????????

HoricutzWSR 08-03-05 19:42

nice :D

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning