Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Intalnire 4tuning HD / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25941-intalnire-4tuning-hd-deva.html)

HD87DGR 24-03-07 18:48

Re: Intalnire 4tuning HD / Deva

Pana la 21 ajung si eu sigur

F.R.Sonic 05-04-07 08:02

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 815837)
Pana la 21 ajung si eu sigur

nici o poza Cosmine?? :(((((

alexinho 05-04-07 12:22

salut!! la intalnirile astea facetzi shi kte-o liniutza ceva sau doar intalnire??.......k am vrea shi noi se ne bagam......cu un audi a4 2.0TFSi,200hp........oricum mai vb pe forum, doar ieri am dat de el.....:D

F.R.Sonic 05-04-07 13:02

Quote:

Originally Posted by alexinho (Post 834975)
salut!! la intalnirile astea facetzi shi kte-o liniutza ceva sau doar intalnire??.......k am vrea shi noi se ne bagam......cu un audi a4 2.0TFSi,200hp........oricum mai vb pe forum, doar ieri am dat de el.....:D

Salut , bine ai venit pe taramurile 4tuning :) ...depinde de intalnire...de exemplu la ultima intalnire nu am facut nici o linie nimic...am stat s-am povestit ...unii dintre noi au trebuit sa mearga si la lucru in noaptea aia :p(eu)
data viitoare trebe sa incingem umpic cauciucurile ca parca mi-e dor de miros de caucic matador ars...........

CBY 06-04-07 17:02

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 835043)
Salut , bine ai venit pe taramurile 4tuning :) ...depinde de intalnire...de exemplu la ultima intalnire nu am facut nici o linie nimic...am stat s-am povestit ...unii dintre noi au trebuit sa mearga si la lucru in noaptea aia :p(eu)
data viitoare trebe sa incingem umpic cauciucurile ca parca mi-e dor de miros de caucic matador ars...........

si cam cand va fi data viitoare ? la raliu sa vedem cu incing altzii cauciucurile ??? , sau daca nu, fac si eu o propunere sa facem o competitie de TIMP sau chiar DRIFT pe serpentine baraj :D ( exclus GYM daca e pe ud ) :D sa fie mai palpitant :P:P:P ...de liniutze sau cam saturat totzi

F.R.Sonic 06-04-07 17:14

Super idee sa ne intalnim la raliu sa mergem in "coloana" :D ... cu competitia pe timp iara e idee buna da asta ramane la alegerea celor cu masini mai cat de cat tari...ca yo cu dacia ce timp sa scot??...

alexinho 06-04-07 17:58

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 837244)
si cam cand va fi data viitoare ? la raliu sa vedem cu incing altzii cauciucurile ??? , sau daca nu, fac si eu o propunere sa facem o competitie de TIMP sau chiar DRIFT pe serpentine baraj :D ( exclus GYM daca e pe ud ) :D sa fie mai palpitant :P:P:P ...de liniutze sau cam saturat totzi

suna bine bine de tot.....;)

VectraB 06-04-07 18:16

De acord.:)
Voi fi acolo!

BAD-GUY 07-04-07 00:23

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 837244)

E prea rau drumu pe acolo...mai bine pe Silvas...si in nici un caz drift...decat daca ploua :).

BAD-GUY 07-04-07 00:24

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 837256)
Super idee sa ne intalnim la raliu sa mergem in "coloana" :D ... cu competitia pe timp iara e idee buna da asta ramane la alegerea celor cu masini mai cat de cat tari...ca yo cu dacia ce timp sa scot??...

Idee e sa ne intalnim...acuma ca mergem sau nu in coloana ce mai conteaza :).

fratzika 07-04-07 11:47

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 837951)
Idee e sa ne intalnim...acuma ca mergem sau nu in coloana ce mai conteaza :).

Vezi Adi ca incep sa apara si masini tari prin zona!!!

PS. Am vazut aseara la Crama o masinutza alba cu nr. de Franta super misto tunarita, nu stiu ce era...nu am apucat sa o inspectez un pic.

BAD-GUY 07-04-07 12:57

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 839841)

Masini or fi dar i got skills man :D

mutzu 07-04-07 19:53

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 839946)
Masini or fi dar i got skills man :D

Oricine putea sa zica asta, numai tu nu :)

Kedy 07-04-07 19:54

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 839841)

PS. Am vazut aseara la Crama o masinutza alba cu nr. de Franta super misto tunarita, nu stiu ce era...nu am apucat sa o inspectez un pic.

Este un Peugeot 405 o fost de vanzare in deva masina.
Din cate se pare or luat-o aia din micro 5 ai lui Jelea pe unul din ei l-am vazut cu ea pe la cazinoul de deasupra stadionului.
Frumusica masinutza.8)

CBY 07-04-07 20:52

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 840638)
Oricine putea sa zica asta, numai tu nu :)

de ce mah ?!?! - are si el permis ca tot omul , poate are si de "pilot" :P , sau poate ca ,,,conduce ca un adevarat racer profesionist :D .

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning