![]() |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
Quote:
pentru Toyo nu mai sunt disponibile decat aceasta varianta: 195/50R15 82H CF1 la 65 de eur iar de la Goodyear ai asa: 195/50R15 82H EXCELLENCE FP la 70 eur 195/50R15 82V HYDRAGRIP la 69 eur 195/50R15 82V EXCELLENCE FP la 70 eur 195/50R15 82H EA NCT5 la 68 eur pentru cealalta dim am sa revin un pic mai tarziu... Bogdan |
e vreunu cu profil V?
|
Quote:
asadar cauta si tu pe pagina de web a fiecarui producator in parte...si tine cont ca dupa dimensiune urmeaza o serie intrega de prescurtari...?!? B pun imediat si celelalte dim... |
2 Attachment(s)
Quote:
haidipa Bogdan PS: preturile sunt cu "all inclusive" la Bucuresti... |
Quote:
Salutare nea Bogdane! Vreau si eu 4 bucăţi de Toyo CF1, mărimea 205/60/15 91H, la 72 de Euro bucata, cāt de curānd posibiiiil. |
Quote:
nu mai devreme de saptamana viitoare, ce zici ? le dau drumu' ? daca, da...mai pune-mi o data mobilul tau...il am pe undeva p'aici, dar imi este lene sa scobesc dupa el...PLS Bogdan |
225/40 R18 de preferinta Continental Sport Contact 2 sau similare cu acelasi profil.
Multumesc, Razvan |
1 Attachment(s)
Quote:
acestea sunt toate...atentie la coloana verde/rosie care iti spune exact cate mai sunt disponibile in acest moment...la ei, la noi in 7-8 zile Bogdan |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Bogdan |
1 Attachment(s)
Sevi te salut,
am si pentru tine o lista intreaga...baga un ochi !! Bogdan, |
-Ce avem cu livrare rapida dimensiunea asta?
-190/50-ZR17- |
1 Attachment(s)
Quote:
in cel mai "fericit" scenariu, le comad luni, le primeste marti (in Jermania), miercuri de dimineata pleaca spre Ro, joi noapte sunt la mine, abia vineri ne putem vedea...inca o data acesta este scenariu "ideal" si cel mai rapid...altfel nu se poate daca vrei asa, baga un ochi in lista de mai jos si alege ceva...ar mai fi o varianta, Continental Road Atackk la 175 eur, vi si in seara asta si l-ai luat...este guma mea dar eu nu am nevoie de ea ..maine...mai pot sa astept ce zici ? Bogdan 0744 363678 |
-Ai si pe privat......al 6"lea de sus in jos la 154 de E.
-Te sun maine sa vb de kash. |
195/45/15 bune si cele mai ieftine! prpfil vara- ploaie, baga pretul!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:40. |
- Copyright 2026 4Tuning