![]() |
Re: Discutii despre cursa
a iesit binisor dar multy tarany nu ai cum sa te intelegi cu ei cel mai bine era cu intrare si nu de 50.000 una de 300-400mii si atunci era oki . gg pt sgm si mi`a parut rau pt txa nu a apucat sa se dea..
|
In sfarsit o cursa care se termina cu bine, dar se putea mult mai bine. Nu prea sa tinut cont la unele grupe de cp, dar asta e... A fost marfa si vreau sa ii felicit pe organizatori pentru initiati-va! Cam goala grupa A1 :D
|
Quote:
FELICITARI BAIETILOR DE LA NSL COSMIN SI DANY CARE AU MAI ADUS 2 CUPE IN "VITRINA" CLUBULUI!!!! PS:Eu sper ca nu chiar toti au plecat cu un gust amar si mai sunt si oameni care nu regreta ca au venit azi la Craiova ... |
Quote:
a fost bine ca nu s-a terminat cu vreun incident.. desi a fost cam goala grupa.... A1 poate le e frica de dany...:lol: |
majoritatea au plecat cu un gust amar, chiar si eu...si pe bune ca sa bati 250km, sa iei si amenda ca trebuia sa gonesti ca sa poti ajunge la ora 11:00 ca se inchide...e o bataie de joc. Nu vreau sa incep sa atac in stanga si in dreapta, dar nu este frumos. Sa dai nu stiu cat pe benzina si sa te dai o singura data...numai zic de cei care nici macar 1 data nu s-au dat si sa fi platit si taxa de inscriere.
P.S: numai zic de public...deasta nu e bine sa fie moca. Iar Dany ramane no 1 in grupa A1. :D |
da am auzit un comentariu de la un tzaran care vorbea de txa zicea : degeaba are masina asa tare ,ca nu stie sa o repare.. niste ratoni ce sa le faci de comentat sunt buni si alti tarani aia care s`au ingramadit pe masina lui inteleg frate te duci te uiti odata da pleci nu stai acolo langa omu ala si iar asa toti cu mainyle pe ea oricum chiar daca nu l`am vazut in actiune pe pista ma bucur ca l`am vazut live:lol:
|
Quote:
Mult prea tare masina,poate sa zica orice tzaran ce o zice,desi imi pare rau ca nu am vazut-o decat la start si atunci nu de foarte aproape,mi-ar fi placut sa stau sa o analizez mai atent dar nu aveam chef sa ma iau la tranta cu toti tzaranii pt asta .... |
un public care nu avea treaba, prea disperati si foarte curiosi...in plus faceau la comentarii de te apucat nervii si nu stiai cu ce sa ii pocnesti(mari doctori ce se credeau in ale tuningului). Oricum daca se putea pune si public pe cealalata parte a pistei, era mai mult mai bine si nu era asea ingramadeala. :)
|
astia sunt 90% din publicul nostru....gura multa si degeaba....
|
a fost tare cand s-a dat sgm cu bmw ala negru....incepusera sa zica chestii de genu: ce cauta si dacia aia langa BEMVEU ala....?...si cand a plecat si a castigat sgm au ramas cu gura cascata toti coclitii aia...asa zisi ''cunoscatori'' ..in rest a fost frumos :D
|
poze sau filme ??? hai ma pls ca yo nu ajunsai :( :( :( adik nu avusai cu cine si singur imi fu groaza sa plec la drum :( :( cine are sa posteze pls !
|
intrebare ,intrebatoare: al cui e Seat`ul Galben?..
|
Ce mi se face mie greata ca tot aia de fac baza de altii se agita si pe forum.
@NightClubRacer:bataie de joc si fara obraz mi se pare cand inviti prietena la restaurant ca tu ai rezervare de la 7 si ea abia vine pe la si jumatate! Tu la examene ajungi dupa ora de incepere?Acolo mai ai tupeul ca e bataie de joc ca din vina ta nu ai ajuns la timp? Felicitari baietilor ce au batatut atata drum pentru a face spectacol si nu se agita ca altii pe forum! |
care a fost cea mai tare masina la grupa cea mai mare?mustangul?
|
bravo bogdane, inca o data r5-ul e la inaltime ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning