![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
Quote:
vii cu ursu ala DECALOTAT ?:)))):lol::lol: ia zi stii pe cineva care are vro capota de coupe ? ca asta dupa masina e in valuri:))) |
Quote:
asigurarea i-am facut-o aseara, azi ii fac itp ...vopseaua mai asteapta umpic si se pare ca mi-am cam schimbat umpic planurile in privinta vopselei...:D ramane de vazut ....cealalta culoare ar fii avus blau ...care imi place la fel de mult ca laguna seca... |
Quote:
|
Quote:
|
GATA AM TOATE ACTELEEEEEEEEE :X:X:X :peace::peace::peace::peace:
|
1 Attachment(s)
Quote:
am mers cu masina 1 statie de tramvai ,ma uitam in interior (avand in vedere ca el a transferat tot de pe cealalta pe actuala masina ma asteaptam sa gasesc ceva in interior sa nu mearga ) si nu am gasit absolut nimic insa cand ma uit la ceasurile de bord apa era peste jumate !!! :lol: :lol: :lol: :lol: Oprim noi undeva la Toporasi cu avariile puse ridica omu capota si desface putin capacul de la radiator ...eu ii zic (LASA-L ASA SA SCOATA PRESIUNEA)...AM STAT mai bine de 5 minute si ne uitam cum clocoteste :lol: :lol: :lol: :D....la un moment dat,Radu al meu ia atitudine (Eu ii spuneam ba las-o ma in p....mea nu umbla ,ai rabdare,la care el (pune mana invarte de capac si POOOOOOOOC :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: nici una din fantanile de la Piata Unirii nu arunca apa asa in sus cum a aruncat TOPu aseara :lol::lol::lol::lol: cand al meu Radu imi spune (Sa moara mama m-am oparit :( :( :( :( pe fata ) Cand ma uit la el partea stanga era rosu...obrazul pleoapa,putin tampla,era rosu pe gat,si pe mana dreapta :( :(.... am bagat apa in radiator si am plecat la treaba noastra...noi aveam de gand sa ajungem la Carol insa...am ajuns pe la Farmacie...si de aici incepe caterinca :D !!! Vreau si eu un unguent ,o crema ceva ne spune farmacista aia nuj ce unguent..ii spune Radu (ok,vreau... pleaca femeia 3 pasi in spate sa aduca unguentul si o intreaba el...Da cat costa ?:) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...la care farmacista raspunde (38 DE rONI) =))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Radu (Altceva mai ieftin nu aveti sa imi dati ?? )...Farmacista (Ba da avem un spray Oximed,dar cu acela nu va puteti da pe fata in zona ochiului ) Radu (Ok il iau cat costa ??? ) Farmacista (24 de roni)...Radu (Nu mai iau nimic am plecat la curse ) =))))))))))) :lol::lol::lol: am muriiiiiiiiiiit de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =)))))))))))))) Cand sa ne suim in masina ii suna lui telefonul (MAMA) INCEPE OMU TIPA LA TELEFON (NU AM MAMA NIMIC DOAR M-AM OPARIT PUTIN,pe Mana si putin p gat ) =))) am mers la el acasa sa il dea mama lui cu crema...l-a bandajat pe mana coboara omu =))) :lol: :lol: :lol: am ajuns la Carol....am vb cu ceva baietii :lol: :D !!!unde chiar am ras de unul din ei....a venit la Radu (Salut a cui e masina ? ) Radu (A mea este....) dupa vorba multa il intreb eu pe om (Banuiesc pe stai p forum nu ?? ) la care el (Da stau ! ) Il intreb dar pe Marian Nebunu il stii ??? EL(Daaaa il stiu asa din vedere ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am muriiiiiiiiiiiiiiit :lol: :lol: EU (Pai cu el vorbesti :lol: :lol: :lol: :lol: ) dupa care am plecat sa luam 2 fete incepe Radu cu Topu in lat desi omu pe spate era la sarme nu avea nici nu stres :lol: :lol: :lol: :lol: =)))) am incercat sa il stapanesc cat am putut insa il si intelegeam pe cealalta parte (ca asa faceam si eu cand scoteam masina dupa ce reparam la ea ,o rupeam ) pi2dele in masina tipau =)))) panicate amandoua =)) una din ele facea ("MAMA CUM SE AUDE MOTORU LA MASINA ASTA") =))) :lol: :lol: :lol: :lol: A FOST DISTRACTIV....ASTEPTAM ACUM SA REZOLVE MICILE PROBLEME PE CARE LE MAI ARE...SA II PUNA UN GRUP 4.10 (Ai vazut ce a facut Melcu aseara ) si sa scoata niste motoare 2.0 VANOS pe interval ;) dar pana atunci va trebuii un alt kit de ambreiaj ca masina a luat 4 burnuri luuuungi in 2 ore :lol: :lol: :lol: !!!! am atasat o poza cu tine Radule de la farmacie =))))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
din ciclul marrrean si aventurile lui.....capitolul X:lol::lol:
|
=)))))))))))))))))))))))))...............ai de plm :)))))))))
asta da caterinca.....la ce plm sa iti mai trebuiasca unguent cand o dai cu pisica in lat nu?:)))))))))))))))))))))))) |
=))( de ce nu zici ma si de pasarica din farmacie?=)))))):)):):lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pe unde umbla Marean pe acolo se alege prafu .. e bine ca si a mai gasit un fratior :lol: pe Radu 8)
|
Quote:
|
Dumnezeu sa-i Ierte :)))
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hai cu pozele alea ca abia le astept :)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
ba o sa le pun:)))) da sa mi le dea petre pana atunci pune-o tu paia:))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning