![]() |
Re: E36 - BMW 320i Coupe Comfort Edition
Da mi-am dat seama ca e legat de muzica ... activeaza si alte boxe ?
Volanul e la comanda sau se gaseste de cumparat ? Un prieten are interiorul ca al tau...cand m-am urcat in masina , m-am indragostit... o da smecher rau Pune-i si inele la ceasuri ... ii schimba complet infatisarea |
4IlegaL: da, activeaza si alte boxe. volanul l-am cumparat (nou)din USA ...cat despre interior ....e aproape nou.
|
Deci pe langa faptul ca masina asta e de nota 10+ pana in momentul de fata am o intrebare la tine......volanul e model fara airbag pus pe E30 E34.Te rog daca stii sa-mi zici si mie cum fac sa nu mi se aprinda beculetul de la airbag in bord daca il pun?Multi mi-au spus ca nu se poate si ca ultima varianta e sa scot beculetul dar asta ar insemna deja tiganeala si nu doresc asta!Daca stii astept un eventual PM!Ms
|
am impresia ca merge stearsa eroarea...
|
Quote:
|
Quote:
Si va rog, e masina din anii '90, mare scofala daca scoti un bec de airbag din bord, sun Seria 5 E60, sa nu mai vorbesc de E46, care au becuri scoase de airbag....... ON: Vere, nimic nou pe la masina ? |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
vine iarna....alte jante
|
Quote:
|
Felicitari pt interior, arata foarte bine ... app cat ti a luat sa montezi clantele motorsport? :lol:
|
Quote:
Felicitari pentru masina, arata super tare! Tu ai cautat una cat mai ok dpdv stock si ai facut-o M original... Vreau sa fac acelasi lucru... doar ca eu am cautat una cu cat mai multe chestii pe ea... urmand sa adaug ce lipseste. Bafta in continuare! Sa mai pui poze, vreau sa vad cum arata acum... As vrea si eu pe pm preturile pentru cup holder si interior, te rog! |
Quote:
Original Equipment Manufacturer +++++1 de la mine!Si +++1 in legatura cu pozele!Multe poze:-).Keep up the good work. |
un proiect de apreciat!
te-ai gandit vreodata s-o dai? |
frankie_let: thx
sprinter: thx..cateva ore mi-a luat sa montez manerele...si asta cu ajutor din partea ta(telefonic)....dar s-a meritat. Thx again IeD3vil: stii cum se zice...dai un ban dar stai in fata. elementele astea care se gasesc foarte rar sunt si foarte scumpe. thx Wilgax: thx. asta m-am bazat si eu cat mai Original Equipment. Costantino: thx. NU. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning