![]() |
Re: DACIA BERINA 1300 TURBO intercooler 1978
Sunt leduri ce se folosesc la afisaje de strada (panou cu ora temp cels ...etc ) sunt mai BRIGHT ca cele standard..si dc faci asa nu schimbi spatiul din stopuri si nu se poate lega de tine garcea....sunt ca si culorile omologate.(unde era rosu e rosu unde era galben e galben iar ziua nu se vede nimica iesit din comun,par ca cele normale)...doar ca se vad mult mai bine si mai intens ca becurile standard.
|
imi place la nebunie cum se vad stopurile ...totul e acum sa nu te imite prea multa lume..te-am vazut la raliu la Alfa
|
E super nice masina la cate i-ai facut deja nu o mai putem numii dacie oricum r35p3ct pt masina asta
|
e tare masinuta dar nu e unpic cam moale fata, asa sa vazut la alfa, sau e noua si inca nai ajuns la ea ?
bafta ! |
arata genial stopurile!
ca masina de altfel..misto combinatia galben-negru |
misto masina.am vazuto la alfa si misto si stopurile.da ma framanata o intrebare.nui cam inalta?cel putin pt ce ai sub capota mi se pare exagerat de inalta.tu sti.bafta in continuare.oricum am ramas socat cand ai zis cat merge
|
Urmeaza multe..inclusiv lasata un pica mai jos..numai ca in ultimele 4 luni nu am avut timp de loc de ea,la tot trenul de rulare....frane fata spate...vor veni modificari numai timp sa fie.:(.piesele deja sunt pregatite. Vo veni discuri de frana mai mari...pe fata ventilate,iar pe spate frane de honda, pe disc.
Ma bucur ca le place la unii stopurile, or fost facute in multe reprize la servici(aproape 1000 de leduri) 970 si ceva sau ceva e genu sa fiu mai exact,motivul principal sa nu mai am becuri ce sa se arda, sau sa nu faca contact etc... |
atunci bafta la munca in continuare si sa te vedem cu ea ajustata !!
|
Am sa incerc sa vad dc pot inghesui in ea si o servo directie. Ca sa pot pune roti mai late....sa nu mai rupa aderenta asa usor cum o facea si la alfa..(de ex)
|
ai mers bine la alfa dar parerea mea, rupea mult din aderenta si din faptul ca centrul de greutate e prea ridicat la masina si suspensia mi sa parut prea moale pt herghelia ta de pur sange arab :)
oricum tu stii cum vei face cu masinuta ta, care e foarte foarte intretinuta pe langa faptul ca fuge |
5 Attachment(s)
Masina in lucru...: faza de demolare.Maine vine montata puntea cu modificarile....si sapt viitoare appx urmeaza modificarile si pe fata.
|
place cum demolezi in toi de noapte !!!
|
2 Attachment(s)
in timpul lucrarilor
|
3 Attachment(s)
ce au mai facut si altii prin alte orase, cu etriere de golf.
|
parca erau de peugeot :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning