![]() |
Re: club Lancia
Quote:
daca mai este valabil anuntul asta era cam singurul prin italia si cel mai ieftin :D Daca ai pe cineva sa ti-l ia iti las nr la cine a pus anuntul asa afli mai multe detalii: alberto raimondi: 3284183001 oras: Battipaglia |
merci...am 2 persoane in italia...doar sa vb cu ei sa vada cat de departe sunt de om...le dau lor nr si adresa sa vad ce zic!!!!!.....merci inca o data!!!!daca ai link-uri cu pagini din italia de piese poate imi dai si mie cateva....
|
daca vrei putem sa vb pe mess.....id-ul meu e saligaris2004...ca si userul...
|
Salut baieti, care aveti ocazional o Lancia Beta ?:D sunt interesat de masinutza asta ;) relatii la id-ul de mess >>> tgm1989 sau printu89 <<<< ms frumos, sunt din buc si vreau o achizitie de jucarie ca o Lancia Beta sa ii dam putin froma unui Ford Mustang :X
|
acum mai este unul in club:D,dar din pacate unul cu pb mari,cum ar fi roata dreapta si putin stg strambe adik de sus spre int.mentionez ca am o lancia dedra din 94 16 inj multipunct care m-a disperat.a papat cauciucuri firestone de 220 ron buc in 2,5 luni:sad: si mai am o pb cu turatia care pe gpl cand se incalzeste se tureaza singura.poate stie cineva niste raspunsuri.multumesc mult:D
|
Quote:
pt turatie nu am nici un sfat nu stiu nimic despre instalatiile gpl |
7 Attachment(s)
cum se pun pozele
Quote:
|
ce ziceti de asta
|
pai ce sa zicem ...mai ai mult de lucru ..cam urat combinatia aia de culori ....spoilerul fata e cam ciudat parca nu e a ei si mai trebuie finisat putin.. spoilerul spate da-l jos si fa altu ca e urat rau.. .. pe asamblu e bine ...dar continua sa o faci ca originalul ...
ne-ar interesa si niste poze cu interiorul si motorul ...mersi |
lancia e de vanzare, pozele sunt mai jos, daca va intereseaza lancia beta cu nr BZ RCS,lasati nr de tel
|
2 Attachment(s)
[ATTACH]Attachment 617656[/ATTACH]
|
ce motor e ala de 1.8 sau de 2?
|
La poza motorului ala e carburatorul dublu corp, caruia ii lipseste filtrul de aer ... ? :oops: Banuiesc ca nu mergi cu ea asa .. :evil:
|
Quote:
oricum motorul mai trebuie ingrijit putin |
Salutare tuturor acelora impatimiti de masinile italiene. Imi cer scuze daca sunt offtopic dar vreau sa donez PIESE de LANCIA PRISMA. Vreau sa fac curat in garaj si nu mai am ce face cu ele. Le donez pentru ca stiu ca piese nu se mai gasesc iar ce mai am sunt vitale unora care mai au PRISMA SAU DELTA. [email protected] sau pe messenger... multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning