![]() |
Re: E36 318IS Slow Build
Dauna totala:sad:.Pacat de masina.Bine ca ai iesit teafar din treaba asta.Ai timp sa faci altul mai frumos.
|
Multumesc tuturor pt sfaturi,sustinere s.a.m.d.p momentan sunt confuz rau pe viitor nu stiu ce o sa se intample,totusi sper ca va fi bine si ca in viata asta de k*k*t exista un Dumnezeu pt fiecare si cineva va face dreptate,ma bucur ca sunt aici teafar fara vreo zgarietura !
|
decat RIP..multumeste'i lu' Dumnezeu ca esti sanatos!
nu vreau sa te descurajez da' o sa ai de tras cu berbecu ala prin tribunale! avem legi de 2 lei:pelvic_th...poola mea! |
Quote:
|
imi pare rau pt.masina,bine ca esti tu sanatos si nu ai patit nimic,chiar iti urmaream evolutia,sper sa ai puterea sa o iei de la inceput.....capu sus viata merge inainte....bafta
|
dane capu sus frate stiu prin ce treci...am trecut si eu prin asa ceva si stiu cum esti... fieru e fier..bine ca nu ai nimic !!!!!! Bafta si sa te vedem cat mai repede cu alta !
|
Quote:
|
E bine ca ai scapat tu si pasagerul.
Accidentul asta a aratat cat de buna a fost masina...;) |
Sa va dau o sugestie ! Eu pt 80 de lei/an in plus la asigurare , la orice dauna pe mine ma plateste rca meu si ei isi recupereaza banii de la cel vinovat ! Asta pe viitor sa fiti mai siguri de despagubire ! salutare
|
Mersi pt sfat,o sa tin cont pe viitor,faza e ca eu acum nu aveam asigurarea RCA valabila,fapt pt care mi-au fost retinute placutele de inmatriculare si talon si am primit o amenda in valoare de 1000 Ron !
|
Lucian,la ce firma e treaba asta?caci este un fel de casco in caz de accident cu vinovat prins;bine,sunt sigur ca e valabila doar in anumite conditii nu se baga ei la orice,dar oricum ai un ajutor in caz de ceva.
Am vazut printre "picaturile" de zapada masina,si inca e masina,tre s-o vad curatata sa vedem poate nu e asa irecuperabila,daca motorul a scapat teafar si lonjeronul nu e zdrente poate poate nu e RIP |
Quote:
|
Nu scrii nimic pe aici ? Nu spui la nimeni ca esti din nou in fortza ?:>:))
|
il dai de gol pe om:))....trebuia sa fie surpriza:))
|
Momentan nu dau nimic din casa ... mai asteptam ... pot sa zic doar ca o sa revin tot cu E36 care deja l-am achizitionat :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning