Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

bobbyadr 24-11-04 09:28

pastreaza-le pe amandoua

:twisted:

DJ10BOD 24-11-04 11:38

desparte-te de amandoua!!!

Singurelu 24-11-04 12:37

pe care o iubesti.......pe cea cu care te`ai impacat.....deci..ramai cu ea..... :D.....:D:D:D:D nu da cioroiu de pe gard pe puicutza din mana :D:D:D:D

catalin rs4 24-11-04 13:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
yuppyyy m-am impacat cu fosta mea tovarashe... sunt super fericit!!! :D
da akuma nu shtiu ce sa fac cu actuala ca tzine prea mult la mine...shi...mi-e tarshala sa ii dau papucii...ce ma sfatuitzi dragi useri ai acetui forum...?

naspa ,naspa si eu am fost in aceasi situatie.. :lol: ce pot sati zic..ramai cu care crezi tu..cai mai bine..in primul rand sa te gandesti la tine...si dupa ai la restul :) adica tie sati fie bine..nu trebuie sati fie rusine sai spui...

Eryka 24-11-04 19:02

Re:

Quote:

yuppyyy m-am impacat cu fosta mea tovarashe... sunt super fericit!!! :D
da akuma nu shtiu ce sa fac cu actuala ca tzine prea mult la mine...shi...mi-e tarshala sa ii dau papucii...ce ma sfatuitzi dragi useri ai acetui forum...?

Nu stiu ce raspuns sa iti dau! Totul depinde de tine! daca o iubesti pe cea cu care te-ai impacat, daca ea te iubeste mai mult ca \"actuala\"

ce vreau sa te intreb.. cand te-ai despartit de fosta.. a fost din vina ta, sau din vina ei?... caci daca a fost din vina ei, te poti astepta iar la o despartire din partea ei! :?

Al3xius 24-11-04 22:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
...caci daca a fost din vina ei, te poti astepta iar la o despartire din partea ei! :?

...sau nu! :) testat de je ! :wink:

DJ10BOD 25-11-04 00:00

dar daca n-o iubeste pe nici una??? k la varsta lui... nu m-as mira... Nici macar eu la 19 ani nu sunt in stare sa iubesc!... poate s-a impacat cu fosta din plictiseala... teribilismul asta adolescentin!!! :) Eu unu asa faceam la varsta lui... (de parca acum as face altfel... ?)

Eryka 25-11-04 00:25

ce mah... eu am 17 si acum un an am iubit pe cineva, deci la 16 ani am iubit! si iti spun sigur ca a fost iubire!!!

iubirea nu se vede... se simte! :wink:

n0namee 25-11-04 06:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
ce mah... eu am 17 si acum un an am iubit pe cineva, deci la 16 ani am iubit! si iti spun sigur ca a fost iubire!!!

iubirea nu se vede... se simte! :wink:

sa nu te superi pe mine ca te contrazic ... dar parerea mea este ca iubirea adevarata ... nu prea are cum sa treaca intr-un an! :roll:

CT-03-ART 25-11-04 08:33

bai deci cu fosta m-am despartzit din vina mea shi dupa nerepetate incercari m-am impacat cu ea... dar la aia cu care sunt nu prea tzin tzin mai mult la fosta problema mea este ca asta s-a atashat prea mult de mine shi nu vreau sa o fac sa sufere? azi o sa vad eu ce zic sa ma despart de ea... am nevoie de sfaturi... ajutor...

ffocus 25-11-04 10:09

eu zic sa fii cinstit cu ea...doare mai mult da trece mai repede :wink:

catalin rs4 25-11-04 13:00

Re:

Quote:

bai deci cu fosta m-am despartzit din vina mea shi dupa nerepetate incercari m-am impacat cu ea... dar la aia cu care sunt nu prea tzin tzin mai mult la fosta problema mea este ca asta s-a atashat prea mult de mine shi nu vreau sa o fac sa sufere? azi o sa vad eu ce zic sa ma despart de ea... am nevoie de sfaturi... ajutor...

man ffocusul are dreptate..fi cinstiti cu ea..desi ii cam greu stiu :D dar tiam mai zis gandestete in primul rand la tine si dupa aia la restul tie sati fie..bine... :wink:

DJ10BOD 25-11-04 18:03

NUUUU!!! Sa nu fi cinstit cu ea... !!!! Vrajeste-o ceva mai bine... de ce sa sufere mai rau? lasa k-i trece si asa, k doar nu te iubea... Si in plus de ce sa te pui pe tine intr-o situatzie jenanta? (de ce sa-tzi faci rau tzie?)
Vrei sa-tzi dau un sfat??? (pm)

CT-03-ART 25-11-04 19:20

mersi pt sfat... :P

tng 25-11-04 19:51

Yo n-am prins \"iubirea\" adevarata ca era intr`un BWM si rula cu viteza mare asa ca.. :( :P :wink:

All times are GMT +2. The time now is 03:50.

- Copyright 2026 4Tuning