![]() |
pastreaza-le pe amandoua
:twisted: |
desparte-te de amandoua!!!
|
pe care o iubesti.......pe cea cu care te`ai impacat.....deci..ramai cu ea..... :D.....:D:D:D:D nu da cioroiu de pe gard pe puicutza din mana :D:D:D:D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ce vreau sa te intreb.. cand te-ai despartit de fosta.. a fost din vina ta, sau din vina ei?... caci daca a fost din vina ei, te poti astepta iar la o despartire din partea ei! :? |
Re:
Quote:
...sau nu! :) testat de je ! :wink: |
dar daca n-o iubeste pe nici una??? k la varsta lui... nu m-as mira... Nici macar eu la 19 ani nu sunt in stare sa iubesc!... poate s-a impacat cu fosta din plictiseala... teribilismul asta adolescentin!!! :) Eu unu asa faceam la varsta lui... (de parca acum as face altfel... ?)
|
ce mah... eu am 17 si acum un an am iubit pe cineva, deci la 16 ani am iubit! si iti spun sigur ca a fost iubire!!!
iubirea nu se vede... se simte! :wink: |
Re:
Quote:
|
bai deci cu fosta m-am despartzit din vina mea shi dupa nerepetate incercari m-am impacat cu ea... dar la aia cu care sunt nu prea tzin tzin mai mult la fosta problema mea este ca asta s-a atashat prea mult de mine shi nu vreau sa o fac sa sufere? azi o sa vad eu ce zic sa ma despart de ea... am nevoie de sfaturi... ajutor...
|
eu zic sa fii cinstit cu ea...doare mai mult da trece mai repede :wink:
|
Re:
Quote:
|
NUUUU!!! Sa nu fi cinstit cu ea... !!!! Vrajeste-o ceva mai bine... de ce sa sufere mai rau? lasa k-i trece si asa, k doar nu te iubea... Si in plus de ce sa te pui pe tine intr-o situatzie jenanta? (de ce sa-tzi faci rau tzie?)
Vrei sa-tzi dau un sfat??? (pm) |
mersi pt sfat... :P
|
Yo n-am prins \"iubirea\" adevarata ca era intr`un BWM si rula cu viteza mare asa ca.. :( :P :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning