![]() |
re: E36 - DARTH VADER
Quote:
Ai putea sa le refaci undeva.... e mai ieftin dar nu va tine mult:( |
Quote:
Interiorul galben este de vanzare : 200 euro negociabil ( daca intereseaza pe cineva ) |
Pielea e foarte greu de pus pe scaune, stiu asta pentru ca 2 ani doar asta am facut, ori iti cumperi scaune de fabrica ori mergi la cineva profi, preturile sunt de pe la 600 EUR in sus, piele e bine sa folosesti cu textura cat mai fina si groasa (ca sa nu devina fina acolo unde se freaza si sa ramana neatinsa pe margini). Cel mai bine ar fi sa-ti gasesti prin dezmembrari un interior, poate ai noroc mai mul acolo in Spania.
PS. Vezi sa nu uiti pe 2 Mai. |
Quote:
PS , cum sa uit ?, o sa te sune roma sa tii dea ca trimit o data sa nu trimit de mai multe ori |
da tot n-ai spus cat te-a ajuns interiorul...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte tare interioru:D
|
tapiter bun in cluj este dupa podul de la ira... am inteles ce e printre cei mai buni din cluj, acolo vreau sa merg si eu sa imi faca plafonul... ca sa iti faci o idee cam cat de scump sau ieftin lucra iti dau un exemplu, stiu pe cineva care si-a facut toata prelata si tot tot la un cabrio si la costat 500E.
|
Quote:
|
ei se ocupe de tot si vopsit am inteles. poti merge sau sa trimiti pe cineva sa se intereseze.
|
Va iesi o masina foarte tare !!!!
Felicitari ricko pentru planuri si pentru achizitii !! Interiorul e cel de pe m3 de anglia nu ? Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
chiar o sa trimit sa vad ce si cum crysty.bobok - ms de urari , si da e de anglia , scaunul din dreapta are uzura mai mare , in rest e tzipla , |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning