![]() |
Care permis fratilor si surorilor daca in 2 saptamani pana tb sa-l ridici el nu exista inca? :? Intreb si eu ca orice om...
|
Pai asta ziceam si eu Bogdan... si in cazul in care te prinde in perioada in care nu e facut (si nu dai peste nenea garcea intelegator..)... nu e vorba ca ti-l anuleaza (pentru ca nu are ce) ci pur si simplu nu ti-l mai fac.....
|
Re:
Quote:
Politistii depun dosarele cu admisii la politie in ziua de examene la sfarsit , si atunci esti bagat in evidenta/baza de date. Acele 2 saptamani dureaza tiparirea permisului la sectia ce se ocupa de documentele fizice. (nu politia rutiera). Te-au admis , esti in baza de date , nu mai e treaba lor tiparirea documentului. |
Fratilor nu mi_e rusine sa recunosc k l_am luat a 3 oaradar macar stiu k atunci cand l_am luat dupa ce am cazut numai la sala gaboru la traseu mia zis la final...citez:
Ai mai condus fara carnet :?: :!: :?: :!: |
loool, shi ce i-ai raspuns? :lol:
|
Daca s-a gandit macar o secunda la raspuns a spus NU!!! :D :D :D
Acum sa vedem raspunsul lui!!! |
Pai eu ii raspundeam clar si raspicat DA!!! raspuns valabil pentru oricine a ajuns in stadiul de a da examen :wink:
|
Exact... good point RoSonic... !!
|
Fir-ar sa fie... urmeaza a doua oara examenul... :cry:
alta data nu putea sa fie decat 13 (octombrie).... |
lasa man ca io l-am dat pe 13 sept shi itzi zic ca a fost mare bafta in ziua aia... la fel itzi doresc shi tzie!
|
Multa bafta, Diutza... :wink:
|
good luck,diutza ;)
mda...eu miam ridicat permisu pe 13 februarie...si pe 13 august mi lau ridicat ei... bleah :roll: fuckin' cops... |
10x, baieti... :wink:
|
Ce aveti cu data de 13??? Eu m-am nascut pe data de 13 nov, si inca ceva, in marti 13!!!!! :D :D :D :D
PE BUNE!!! |
Nu am ceva anume cu cifra 13 k doar prima data am avut chestionarul 13 si am luat 25 de pct... dar totusi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning