![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
saliu
stoopuri ptr corolla hatchback 2004, in afara de cele lexus style ? thanks |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
pentru detalii poti lua legatura cu noi 0256 / 204080 |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
am intrat si pe site-ul oficial dar nu am gasit stopuri pentru vw vento:((((dak tu ai gasit pune si tu poze si ele si cam cat costa ele si cat costa angel eyes tot pentru vento.plssss
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Referitor la stopuri, sunt doar stopuri clare. Am atasat poza. Preturile suntintre 129.9 E si 149.9E + TVA,la care se aplica promotia. |
:idea: :idea: ANUNT IMPORTANT :!: :!: :idea: :idea:
La inceputul saptamanii viitoare se definitiveaza urmatorul import.:D In cazul in care doreste cineva, vreun produs, care nu este momentan pe stoc, sa trimita un mail pe adresa [email protected], cu cererea respectiva. O sa va tinem la curent cu evolutia cererilor.:!: ;) |
Am comandat la baieti. Totul ok. Am virat avansul. A ramas sa imi comunice daca apar pe stoc in germania. Faruri si stopuri cu led negre VW Bora. Mersi baieti si astept nerabdator! Vlad
|
salut...ma intereseaza un pret la farurile angel eyes pentru peugeot 205...
|
pt noul hyundai accent 2006 stopuri clare,... si unde as putea gasi si eu nijte pleoape :D multumesc anticipat
|
stopuri clare pentru vw vento cam cat costa???aratatzi-mi si mie o poza cum arata.plsss
|
Quote:
Nu inteleg cum poti aduce stopuri, faruri s.a. de la atatea firme, iar de la cei cu stopurile pe LED-uri de Calibra, nu poti:sad: Tot de la ei ai fi putut aduce si acele faruri angel eyes tot pentru Calibra.:!: |
Quote:
|
Quote:
Cu pleoapele s-ar putea sa te ajut. O sa te tin la curent.:D |
abys....ca sa imi cumpar si eu stopuri si angel eyes pot sa fac comanda la tine???
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=203 Daca ai neclaritati, trimite un mail pe [email protected] cu cererea, sau cu eventualele intrebari. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning