Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/238015-masina-mea-opel-astra-bertone-cabrio.html)

bujuKYL 05-10-12 11:16

Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio

Quote:

Originally Posted by streetfame (Post 5198559)
stikere si eu vreau sa iau. vad ca iese bine :) imi place. sunt alea la carte STICKER BOMB? spor in continuare :)

da, e cartea stiker bomb 2:D! mi-a venit tocmai de la galati un baiat de nota 10 si de cuvant:D

bujuKYL 05-10-12 11:17

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5198561)
Arata bine, imi place...dar mi se pare mie s-au se cam dezlipesc pe la margini :???: , incearca cu feon (de ala de uscat parul) sa le incalzesti putin, poate se lipesc mai bine

Si inca o idee, cand ai timp de migalit, lipeste stickere si pe butoane si decupezi frumos cu lama incriptiile de pe butoane, ca asa prea sar in ochi butoanele :-P

Oricum ai facut o treaba buna, spor la munca in continuare

eu am lasat asa acolo in zona unde ar veni un cd-player sau dvd...te referi la butoanele de la decapotare si geamuri...sau?:rolleyes2

danny125 05-10-12 15:01

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5198568)
eu am lasat asa acolo in zona unde ar veni un cd-player sau dvd...te referi la butoanele de la decapotare si geamuri...sau?:rolleyes2

Da, butoanele de la decapotare, geamuri si butoanele de reglaj al temperaturii si celelalte (de la aer) ... ar merge niste stickere mai mici , lipite bine si decupat frumos acolo unde scrie ceva pe buton, e doar o parere eu asa as fi facut ;)

Oricum ti-a iesit bine imi place, mai pui pe undeva prin interior sau doar atat, consola si oglinda?

bujuKYL 05-10-12 17:49

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5198778)
Da, butoanele de la decapotare, geamuri si butoanele de reglaj al temperaturii si celelalte (de la aer) ... ar merge niste stickere mai mici , lipite bine si decupat frumos acolo unde scrie ceva pe buton, e doar o parere eu asa as fi facut ;)

Oricum ti-a iesit bine imi place, mai pui pe undeva prin interior sau doar atat, consola si oglinda?

doar atat! sunt prea mari si daca decupez nu se mai intelege mai nimic ce am vrut sa fac eu acolo din pacate:rolleyes2 probabil la butoanele de la decapotare si geamuri o sa pun, dar inca nu e sigur!

cristi.mk4 13-10-12 05:58

Buju cei Cu TGL ? nu mi-ai zis nimic

bujuKYL 13-10-12 06:35

vorbim in privat:D

bujuKYL 21-10-12 05:28

5 Attachment(s)
scuzati claritatea pozelor!...continutul conteaza AEZ R17 7J fata+spate et 37 si putina buza:D...

danny125 21-10-12 10:33

Foarte frumoase, pana la primavara sa le polishezi si sa le dai o vopsea noua 8)

Si totusi nu stiu de ce mi se par prea mici ca sa fie de 17 :lol: , am probleme cu ochii, probabil in realitate par mult mai mari.

bujuKYL 21-10-12 11:06

sunt mari in poza par micute! faza e ca vine iarna si ne echipam de iarna la primavara ma voi ocupa de ele:D

cristi.mk4 21-10-12 18:19

arata bine masina.
Dau bine de tot jantele pe ea. :X

DJBOSS 21-10-12 23:23

Sa le invarti cu placere;) si mie-mi plac

bujuKYL 21-10-12 23:46

multumesc frumos!:D

streetfame 22-10-12 00:57

foarte frumoase jantele, sa le poarte cu placere :)

c8ilu 22-10-12 01:26

Frumoase jante, frumoasa masina!

bujuKYL 22-10-12 02:06

se multumeste!...urmeaza multe alte schimbari dar toate la timpul lor si incet dar sigur!:D

All times are GMT +2. The time now is 08:01.

- Copyright 2026 4Tuning