Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   CANADA:Montreal/Quebec/Ontario/Toronto(and area)-tuning,show,curse (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/23790-canada-montreal-quebec-ontario-toronto-and-area-tuning-show-curse.html)

pimp_lex 09-06-07 02:10

Re: CANADA:Montreal/Quebec/Ontario/Toronto(and area)-tuning,show,curse

eu dupa 22 incep scoala de vara din pacate. Nu ca n-o sa mai pot veni, dar nu stiu daca 3 zile.

Am vb deja cu Alex si vinerea viitoare merg la el. Daca vrei si tu Ovidiu sa vii, mi-a zis ca esti binevenit! Dar oricum sper sa nu fie asta singura intalnire din vara asta, nu baietzi?

Cei de la Toronto ce mai zic, ca n-au mai dat nici un semn de viata ? Mai vor sa facem o intalnire mare vara asta sau....

odh_bmw 13-06-07 07:08

ce se aude cu pozele alea la noua bijuterie ? :D

pimp_lex 13-06-07 17:38

vezi ca eu mi-am pierdut telefonu si nu stiu daca pot pana vineri sa iau altul. Daca ma suni pt plecarea la Quebec suna la 945-6422!

Pozele sunt in threadul cu masina: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/43023-v8-rwd-my-new-ride.html dar o sa mai fac poze oricum!

CJ-01-WOB 31-07-07 11:33

O dat norul toxic peste canadieni de nu mai dati niciunu de veste ?:) sau sunteti pe la Alaska in concediu :)

BogdanNZ 31-07-07 14:18

Se bucura si ei de vara (ca oricum restul anului e cam iarna pe-acolo)...

alex_g 03-08-07 02:29

1 Attachment(s)
Pimp e prin Cuba cu afaceri si eu acum am iesit pe cautiune

:-) :

Batrana Doamna le da lectii astora mai tinerele.

CJ-01-WOB 03-08-07 02:35

wahahaha, te-ai bagat si tu cu fundu-n fata printre mesteri

cool r32
da si a ta e faina de cand i-ai pus papuci de gala

alex_g 03-08-07 06:24

S-a schimbat mult comportamentul si feelingul cu noile incaltari.

E primul skyline in care m-am urcat si am mers ca pasager .Era stock dar totusi era un skyline...s-a vandut cu doar 7500$ la un pustiulica:-) dupa ce a dat banii mi-a spus ca o duce la revopsit,ii pune alte jante si body kit:shock:

pimp_lex 03-08-07 19:42

chiar au reusit sa pacaleasca pe cineva sa cumpere terminatura aia de masina?? Tari afganii astia serios, vanzatori inascuti....de fapt e cunoscut ca daca stii sa vinzi, poti sa vinzi si papuci de plaja unui eschimos deci.....

iaodi.....nu-s in Cuba (as vrea io LOL....dar totusi deabea am fost in vacanta), n-am mai intrat pt ca inafara de ultimele zile, la un moment dat intram zilnic si nu era nimic.....sectiunea a fost cam moarte timp de vreo luna asa deci de aia nici eu n-am mai intrat. Nici n-am ajuns pe la showuri si alte evenimente legate de masini modificate chiar daca au fost multe (am tot tras de alex sa vina la MTL sa mergem dar n-a putut si atunci nic io n-am mers)

CJ-01-WOB 03-08-07 19:55

lol vad ca te conformezi dupa ceilalti
daca nu intra unu nu mai intrii nici tu
daca nu vine unu nu mai mergi nici tu
te-ai domnit de cand cu noua masina:D

alex_g 04-08-07 01:21

Totusi e un skyline,la banii astia iei un civic b18 sau o integra normala

pimp_lex 04-08-07 03:21

sau multe alte masini
ce daca e Skyline mai Alex? l-am vazut impreuna, masina aia e terminata. Ca sa ajunge decenta tre bagati minim 5000 in ea dar probabil mai mult.

BogdanNZ 04-08-07 04:59

Ce motor avea si ce denominare e modelul...GTS sau GTS-T?

alex_g 04-08-07 05:17

Era masina de drift,normal sa fie mai lovita.Nu vreau sa le iau apararea dar sa fim si realisti raportat la preturile pietei.Avea multe prb la estetica dar la pretul asta nu mai gasea nici unde.

Nu oricine ai avion particular,deci nu duce lipsa de $ noul proprietar care are numai 18 ani si mi-a spus ca o reface.

@BogdanNZ: mi se pare ca era cea mai slaba varianta turbo,255cp!?(asa stiu ca imi zisesera)poate s-a uitat pimp mai bine la ea ca eu nu am studiat-o deloc.

BogdanNZ 04-08-07 06:03

Probabil ca e GTS-T cu RB25DET...oricum cu potential.Ma gandeam ca pretul e chiar bun, desi nu stiu exact conversia $CA in $NZ dar tot pe-acolo trebuie sa fie.Pe la noi R32urile incep sa fie tot mai rare, iar un R33 GTS-25T in conditie buna e cam dublu fata de pretul platit de cel care ziceai.(asta considerand o paritate egala ca bani, desi $NZ cred ca e mai slab decat cel canadian)

All times are GMT +2. The time now is 01:36.

- Copyright 2026 4Tuning