![]() |
Re: Intereseaza pe cineva o honda crx vtec tunata ?
O masina ca a ta nici in Germania nu o gasesti mai ieftin, ba chiar cu mult mai multi bani ! Se pare ca nu sunt atatia pasionati de tuning in Ro precum am crezut :cry: ........ sincer, cand am vazut cat lasi din pret nu m-am gandit ca nu o vei da. Dar nu ma mir, ca si Hondarul a trebuit s-o lase pe a lui mult sub pretul real ca s-o vanda...... pacat ca asemenea masini nu sunt apreciate pe la noi :(.... iar de masina mea nici nu mai vorbesc.... atatea modificari ca eventualii cumparatori "incuiati" inca se si sperie de ea parca ar fi bau bau :lol:
Asta e :???: ....... oricum, fiecare masina isi are clientul ei, asa ca .... rabdare.... Bafta la vanzare !!! |
mersi Szambi sa vedem pana la urma ce o fii oricum daca nu o dau pana la primavara sigur fac conversia spre turbo ! Decat sa dau 3000 Euro sa o inmatriculez mai bine dau banii astia pe un sistem turbo din germania si circul asa cu ea pana in 2008 si dupa aia mai vad ca toate taxele pe un an sunt cam 1000 Euro in Germania !
|
si fara turbo kit merge un V-tec de rupe :)......
|
Saimonsez, nu ai drum de Cluj cumva ? ca la sfarsitul asta de saptamana sunt acolo. Daca nu, sper sa ajung cat de curand prin Arad sau Timisoara ca sunt f. curios cum arata V-tec-ul tau live :)
|
frumoasa...dar pune poze cu interiorul masini
|
daca te intereseaza sa o cumperi o sa-i fac poze si ti le trimit altfel nu !
|
nu am drum spre cluj szambi dar daca vii aproape de tim sigur ne intalnim
|
inca de vanzare
|
Quote:
|
Te intereseaza schimb pe schimb adica un diesel cam la acelasi pret ? sau si mai ieftin cu diferenta ?
|
10 Attachment(s)
upppppppppppppppppppppp de vanzare impecabila ! accept orice test !Sau ma intereseaza variante cu jeepuri sau suv diesel ! Pret 7000 Euro cash sau 8500 Euro ptr combinatie !
|
Info la 0747047800 Doru
|
Quote:
|
up...........................
|
:shock: :shock: superb arata masina
bafta la vanzare si un UP mare de la mine |
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning