Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/233054-e36-jumy-4-4-v8-supercharged-drift-project.html)

IulianE36 15-05-11 08:14

re: E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project

Multumesc foarte mult fiecaruia care m-a incurajat ! Astazi am nevoie de multa concentrare deoarece sunt Battle-urile . Initial picasem cu PYR dar s-a schimbat umpic acolo si nu stiu sigur cu cine am picat.

Blana maxima .. cum zice si kns !

BOGDAN_UWW 15-05-11 15:58

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4325595)
Multumesc foarte mult fiecaruia care m-a incurajat ! Astazi am nevoie de multa concentrare deoarece sunt Battle-urile . Initial picasem cu PYR dar s-a schimbat umpic acolo si nu stiu sigur cu cine am picat.

Blana maxima .. cum zice si kns !

bafta sa ai :dribble:

sYdanyel 15-05-11 16:40

Bravo Jumy , te`ai dat bine , felicitari , bafta in continuare in ale driftului .
P.S. : Sunt pustiul care era cu sant0s in masina atunci.. :D

crysty.bobok 15-05-11 17:55

Bravo , bravo , bravo !!!

Te-ai dat bine pentru varsta ta ... totusi se vede lipsa de experienta dar esti pe drumul cel bun !!!

Bafta mai departe !

Alecs'xx 15-05-11 18:24

Eu zic ca a mers foarte foarte bine astazi si nu doar pentru varsta lui.. ci a mers la fel de bine ca si ceilalti piloti cu ceva ani mai mari..
Au fost 2 spinuri( unul pt calificarea in finala.. unul in finala mica) care dupa parerea mea au rezultat din dorinta lui Iulian de a face BIG show.. daca nu iesea asa larg din a doua curba.. sigur nu aparea SPIN-ul.. pentru ca spinurile s-au datorat in ambele dati transferului brusc de greutate la iesirea din a doua curba si si intrarea in a 3-a..
Asta am observat eu.. poate Iulian o sa povesteasca in detaliu..
Sa privim si partea plina a paharului.. si sa-l felicitam pentru prestatia din cele 3 zile.. pentru locul obtinut in calificari(locul 3) si locul 4 pe care l-a obtinut in finalele de astazi la categoria debutantilor!!

IulianE36 15-05-11 18:55

Buna ziua ! si Multumesc pentru felicitari !

Evident lipsa de experienta isi spune cuvantul ! Astazi a fost prima data in care eu m-am dat la dublu !
Chiar daca KNS care mi-a explicat chiar de sambata fiecare lucru in legatura cu tandemul , eu nu am putut sa fac tot ce mi-a spus deoarece sunt niste reflexe pana la urma !
Eu sunt foarte multumit de tot !
Scorurile au fost absolut OK ! Nu am nelamuriri !

Masina s-a comportat BLAAAAAAANA Maxima !!!! rupe grav aderenta cu a 2 a !

Oricum sa nu uitam ! Acest eveniment nu a fost o etapa ! Deci pentru toti pilotii a fost o experienta , un antrenament, o noua idee despre ce inseamna DRIFT,CONTROL,CONCURS.

Multumesc KNS ! Scris mare sa se OBSERVE ! Tot ce am facut , am facut datorita lui !

Bong 15-05-11 19:02

Puștiule, țin să te felicit. Pilotul în fața căruia ai pierdut mai avea puțin și îi exploda o venă...că abia abia te-a bătut.
Dacă te ții de treabă, ai șanse mari să ajungi departe cu (motor)sportul ăsta. Evident trebuie să te și antrenezi și să evoluezi...

Succes în continuare și RESPECT tatălui tău că te susține.

p.s. : Stay in school, don't do drugs and eat your vegetables !

crysty.bobok 15-05-11 19:33

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4326767)

Evident lipsa de experienta isi spune cuvantul ! Astazi a fost prima data in care eu m-am dat la dublu !
Chiar daca KNS care mi-a explicat chiar de sambata fiecare lucru in legatura cu tandemul , eu nu am putut sa fac tot ce mi-a spus deoarece sunt niste reflexe pana la urma !

Oricum sa nu uitam ! Acest eveniment nu a fost o etapa ! Deci pentru toti pilotii a fost o experienta , un antrenament, o noua idee despre ce inseamna DRIFT,CONTROL,CONCURS.

Multumesc KNS ! Scris mare sa se OBSERVE ! Tot ce am facut , am facut datorita lui !

Pana la urma din greseli inveti nu ?
Trebuie antrenament in tandem !
Sa vazut ca stapanesti foarte bine masina cand esti singur pe circuit ... de ex la taxi drift te-ai dat super super bine !!!

Bafta !

Sonny™ 15-05-11 19:38

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4326767)

pustiule esti forta, lasa ca din greseli invatam...

si vezi ca nu m.ai dat si pe mine...:twisted:

P A K E 15-05-11 23:22

Mi-a placut ''prestatia'' ta! Bravo! La mai mare!!! ;)

IulianE36 16-05-11 18:39

4 Attachment(s)
Ca tot am uitat eu capota deschisa cand am intrat pe pista si mi-am spart parbrizul, tata ca un gospodar si ca un om de nota 24 ce e astazi s-a ocupat de amun 2 .
Parbrizul este pus deja Nou ...in schimb capota cu BAD BOY LUCK din FIBRA o sa mai astepte pana joi este dusa deja la baietii de la MGS AUTO RO .

Are cineva poze/filmulete de la antrenamente ? Nu de alta dar acolo m-am dat si eu "natural" :D.

P.S: Masina v-a primi un Eleron Nou , si o plasa NEAGRA in locul celei Albe din bara Fata.

Gabi 16-05-11 20:27

Felicitari si spor la antrenat ! :wink:

zn_tavy 17-05-11 00:01

Felicitari man!!!imi pare sincer rau ca nu m-am mai putut intoarce pentru "tura aia" ,dar a trebuit sa plec spre garaj, cu o urgenta.
Multi prieteni mi-au spus, bai era un pusti cu un bmw ca al tau, mama ce bine se dadea:))...DECI tine-o tot asa.
Tavy, AllCustom

IulianE36 17-05-11 15:09

8 Attachment(s)
Am cules si eu de pe Fb cateva poze cu mine in timp ce o tineam la blanitza:-P! Filmuletele inca sunt probabil in "Curs De...."

C T 19 K R A 20-05-11 16:18

Tot respectul pentru tine.Unii la varsta ta nu stiau ca masina are 3 pedale si un volan si tu te dai la drift.Felicitari:lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning