![]() |
Re: Manuale reparatii VOLKSWAGEN
manual golf1 . cum pot regla carburatorul
|
Din cate am vazut nu sa mai postat site-ul, desii este destul de interesant, manuale pentru toate VW din aprox '82 pana in aprox '97.
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=ttx |
Salutam. Stie cineva de unde pot procura o carte tehnica pt. VW Transporter T5 din 2007 ? Multumesc mult . contact : [email protected]
|
Am mare nevoie ptr cine ma poate ajuta de un manual de reparatii ptr Passat 2006(B6 modelul nou) 1.9 TDI 105CP. Va rog cine il are sa ma anunte pe email [email protected].
Multumesc mult :cry: |
Am nevoie de o schema electrica integrala pt un Golf 4 Highline, in engleza daca se poate. ms [email protected]
|
buna! caut un manual de reparatii golf 4 variant ,2003 si schema elactrica. poate ma ajuta cineva ....multumesc
|
Buna ...Unde as putea gasi totusi manualul tehnic ptr passat 2006 ,1.9TDI 105 CP....Rog pe cei care il au sa imi dea un mesaj la adresa de email [email protected] multumesc mult.
|
salutare
ma puteti ajuta si pe mine cu un manual dau o schita la partea electrica la un golf 4 1.8 turbo cod AUM am fost nevoit sa dau motoru jos ma refer la mufe si prosti din astea |
salutare
ma puteti ajuta si pe mine cu o schita la partea electrica ma reper la mufe siprosti din astea am fost nevoit sa dau motoru jos si nu prea mai stiu cum vin si sunt o gramada golf 4 1.8 turbo 150 cp cod AUM |
|
am nevoie si eu de schema cutiei de viteze sau de manualul de raparatii la un golf 4 1.6 16V AUS Confortline 2001 imi trebuie urgent schema cutiei de viteze.
|
Buna ziua! Va rog, am si eu nevoie de un manual de reparatii pentru POLO 1,9 SDI! Multumesc anticipat, pentru ajutor!
|
un manual golf 2 in limba romana are cineva?
|
Quote:
Mai ai manualul de reparatii pentru VW, ma intereseaza pt. Passat B5. Astept raspunsul tau. Adresa mea de mail este [email protected] |
sal. stie cineva daca pot sa-mi repar undeva filtrul de particule la un vw.pasat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning