![]() |
Re: New Zealand tuning, races, shows, events...
Quote:
|
care integra neagra ? :|
|
2 Attachment(s)
LOL
inca nu bogdane , crede-ma ca n-am avut inca sansa sa le punem una langa alta pe drag strip . timpuri concrete are doar integra si alea is cu ambreaju dus .. deci neconcludente din cate am vazut un manual FTO GR ar scoate undeva la un 15.50 , un manual GPX Mivec a scos 14.87 pe cand un Vtec 1.8 Teg cred ca scoate mai bine decat GR-ul meu :oops: dar mai depinde si de sofer , si de aderenta si de mai multe chestii normal . vine si ziua aia cand o sa stea una langa alta 8) C1up3r0 - e vorba de mitzi meu si honda lui yulas see attached : |
Cand va dati sper ca va fi si unul cu o camera de filmat......
*looks around for popcorn* |
La 15.5ul ala ar sta mai bine langa a mea decat a lui Yula...daca-si face ambreajul si are cauciucuri bune te va da cu cel putin o juma de secunda...in my humble opinion...
|
Nu uita ca nu este Integra JDM. Este practic un GS-R. Deci s-ar putea sa fie un pic mai strans. Dar tot pe Integra as pune banii si nu, nu are leagatura cu pasiunea pt Honda. :)
Apropo de admiratori Honda.......cum se face ca cei prezenti pe acest forum din NZ sunt fani Honda? 3 din 3....... Cum de a-ti ajuns asa...Florin...Bogdan.... |
:)), eu docamdata sunt fan honda :D, dupa ce imi iau alta masina o sa fiu fan de alta marca :P. asa a fost sa fie sa se italneasca 3 fani de Honda :)))))
|
Nu mai avusem honda inainte de 'lude...dar stiam ca in general Hondele sunt cele mai sportive dintre japoneze, iar la raportul calitate/pret pe care l-am platit acum 2 ani jumate'...nu gaseam coupe mai bun.Ulterior am mai fost si cu alte honde si intotdeauna sunetul turelor inalte (chiar si fara vtec) mi-a pus un zambet pe buze.Dar per total masina a fost folosita ca daily driver...deci factorii mai importanti au fost fiabilitate, consum etc. dar si cu destule resurse de putere si sharp-steering care sa mai imi dea adrenalina cand am chef sa apas pedala pana jos.Si chiar daca si alte masini au tot ce am scris mai sus...parca nu e la fel...am condus mai recent un Skyline din 2000 chiar daca sedan...ma asteptam la mult mai mult...m-a dezamagit(prea bine etansata:lol:...prea putin zgomot la ture inalte :lol:...steering neutru)...am condus Legacy AWD...mi-a placut stabilitatea incredibila din viraje dar e prea grea si ciudata...din nou lipsea ceva...
Adevarul este ca imi stiu masina atat de bine ca nu ma voi desparti de ea nici dupa ce voi achizitiona o sportiva superioara.Are anumite chestii pe care multe masini mai tari sau mai noi nu au, are caracter...iar faptul ca acest caracter unic e dat si de micile mods facute de mine nu ma va lasa sa ma despart de ea prea curand... |
eu sambata am condus in rx7 :X, si de cand mam uracat in el mia placut, nu am mers prea mult cu el si nici cu viteza mare :P, doar intr-o parcare de 100m cel mult :P dar am vazut diferenta sub 3000 ture, dupa 3mii se duca ca un ferrari :X, se tureaza altfel, mijto :P. si am condus si o silvia =)) a fost mijto ca tremura schimbatorul ca un vibrator :P (scuzati expresia) park era bagat in priza :|. tot la rx raman. :), urmatoarea masina as dori un rx7 dar din pacate costa cam mult :(. si as vrea sa-l incerc prin oras :D sa vad cum merge :P. poate la anu, am cautat si skyline dar nu era :( era doar acel skyline nou ( ca un nissan primera nou, masina de familie ). eu doream un r33 sau r34 :D
|
Quote:
Duminica dimineata ora 8.30 in bucatarie dupa multe beri si o sticla de whisky se discutau diferentele dintre masinile noastre :D ...am ajuns la concluzia ca in starea lor actuala sunt perfect egale si ca diferenta va depinde numai de soferi...si asta ca sa nu ne certam :D Nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla dupa ce ne dam...va fi scoatere mare de ochi :-P :rolleyes2 P.S. scuze ca v-am poluat thredu...tinti-o tot asa si ne bucurati ochii cu pozele voastre ;) |
Quote:
|
ne-am culcat la 10 dimineata .. in povesti despre masini ..dupa o noapte de party .. My Bday that is ;)
|
Quote:
|
Quote:
o bere :D si s-au facut vreo 5beri si ora 10 :oops: |
Hahahahaha! La noi bautul tine numai cateva ore pt ca noi cica: "Hai sa bem!", ne punem in cerc si bem shoturi intr-un ritm alert. Deci noi nu apucam ora 3.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning