![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
salut. pt un matiz geamurile din spate+luneta,cat ma costa?
|
pt matiz - 400 ron
|
Quote:
|
singura problema e ca pe la pagina 2 cred ca era acum un an . de atunci pretul a crescut de la 340 ron la 400 ron . eu zic ca nu e o majorare asa de mare.
numai bine |
Quote:
bafta ahoe...un super baiat care lucreaza prea bine pt preturile astea;) |
Sincer nu stau cu chirie , dar stiu ca e dificil. E ok la banii astia, un var de al mea din Pitesti a dat vreo 7 mil tot llumar tot 3 geamuri.
|
Salut sunt si yo interesat de pretul foliei pt laterale spate si luneta pt o Skoda Octavia 2:)????Multumesc
|
14 Attachment(s)
salut . cred ca blondu se referea la chiria pt garaj nu la cea pt locuinta .
pt octavia 2 pretul este de 400 ron geamurile spate ce ziceti de ceva poze? |
7 Attachment(s)
alte poze.........
|
frumoase LUCRARI si RECOMAND cu INCREDERE !! ;) :idea: :arrow:
|
azi mi-am facut si eu geamurile la la bmw-ul meu(e46) si pot sa va spun ca lucreaza foarte bine.... recomand cu cea mai mare incredere!! o sa pun si eu poze cu masina infoliata...
|
Salut,
Pentru un Civic Type-R cat ma costa luneta + laterale (fata-spate)??? Pe spate cea mai inchisa, iar pe fata ceva mai deschisa (50% sau 30%). |
cosmin si robert mersi mult .
daca este type-r modelul vechi pretul este de 550 ron toata masina , iar dacxa este modelul nou pretul este de 600 ron insa la cel nou este problema cu portiunea de jos a lunetei care e de plastic si nu se poate pune folie pe ea . diferenta de pret intre cel nou si cel vechi se justifica ca unul este in 2 usi si unul in 4 usi . |
Pai type-r-ul nou este tot in 3 usi.
Cu partea de jos a lunetei nu se poate rezolva nimic??? Chiar ar arata urat sa o las acolo fara. |
salut
un bmw seria 3 e46 4 usi toate geamurile fata/spate/luneta aceeasi culoare...cred ca 50%,nu stiu exact...cat ma costa? este mai dificil de pus acum,ca e frig afara? mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning