![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
daca nu ii razie de control..nu are nime treaba...poti veni si cu jante pe 22 daca poti :lol: ca nu te ia la puricat:D..dar sa nu vina RAR-ul in control :lol:
|
Quote:
poti sa vi linistit nu cauta nod in papura, nici ieri nu o avut treaba cu nimeni asa de dorul leli da totusi am si eu o intrebare pt tine iti place sa umbli asa cu morcovelu dupa tine??? da folile jos sau puneti altele omologate ca nus o avere cu 400ron iti pui pe toata masina si nu mai umbli incordat da hai sa nu mai batem campii si sa revenim la subiect |
Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
Motive pentru a boicota OMV-PETROM http://www.newspad.ro/Petrom-ne-minte-frumos,23926.html De aceea va rog cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana Va multumesc pentru prezenta numeroasa de ieri si impactul media |
Quote:
Si legea ce zice? Te-ai gandit un moment macar? http://www.citynews.ro/cluj/video/so...zinarii-12156/ |
Quote:
in fine cum ai zis.. sa revenim la subiect ..deci care imi imprumuta o masina?:lol::lol::lol: |
Quote:
Multumesc |
''explicita'' ? de unde concluzia?
in fine , explicam la pagina 11 parca despre reglementarile legale in viguoare in ceeace priveste manifestarile ilegale si ce implica. |
SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu transportul in comun, cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti romani sa cerem dreptul!!!!
ce-am primit acum 2 minute pe mess |
Ce ziceti de urmatoarea intalnire duminica sau luni ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
o imagine de azi, de la protest:P |
Quote:
am stabilt contactul cu restul oraselor mai am nevoie de la voi ,Baia-Mare,Buzau si Focsani. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o data stabilita si respectata de toata lumea ...efect mazixm....80 % vom iesii in 14.01.2011 va asteptam si pe voi sa faceti acelasi lucru |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning